ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Ναύπλιο: Εγκαίνια ατομικής έκθεσης του εικαστικού Λάμπρου Ν. Τατσάκη στη Vasiliki - Galerie d’art

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:08:00 π.μ. | | |
πρόσκληση
Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:00 θα γίνουν, υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, τα εγκαίνια - vernissage της ατομικής έκθεσης του εικαστικού Λάμπρου Ν. Τατσάκη, με επιμέλεια της Βασιλικής Ξυλινά, στη Vasiliki - Galerie d’art, Σταϊκοπούλου 50 & Φαβιέρου 1, στο Ναύπλιο.

Ο Λάμπρος Ν. Τατσάκης, γιατρός με ειδικότητα νευρολόγος ψυχίατρος, και καταγωγή από το Ροδοβίζιον Ιωαννίνων, ζει στο Ναύπλιο τη τελευταία δεκαετία.

Η επαφή του με την ζωγραφική ξεκίνησε στην Αθήνα όπου για πέντε χρόνια σπούδασε στο εργαστήριο εικαστικών τεχνών της Μαρίας Καζάζη.
Ο Λάμπρος Ν.Τατσάκης θεωρεί ότι « ο επιστήμονας αναλύει υλικά και γεγονότα ενώ ο ζωγράφος, διαλέγοντας τα υλικά του και εκφράζοντας τον υποκειμενικό κόσμο των εικόνων και των συναισθημάτων του, συνθέτει μορφές που δίνουν υπόσταση στην άποψη του για τον κόσμο..»
Πιστεύει ότι « …η τέχνη είναι μια μορφή πλήρωσης και υπεραναπλήρωσης ψυχικού πόνου καθώς και ικανοποίησης των μυστικών και απωθημένων ορμών του καλλιτέχνη…»

Με τον Λάμπρο Ν. Τατσάκη εχουμε και οι δυό μας την ίδια άποψη, ότι η αισθητική και η τέχνη θα πρέπει να γίνουν οργανικά τμήματα της καθημερινής ζωής του ανθρώπου.

Έτσι συναντηθήκαμε με τον Λάμπρο Ν.Τατσάκη και έχω την ευχαρίστηση να σας παρουσιάσω αυτή την έκθεση των έργων του με θέματα από τη Φύση και τον Άνθρωπο.

Η ατομική έκθεση του Λάμπρου Ν.Τατσάκη, με θέμα «Αλληλεπιδράσεις», θα διαρκέσει από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Βασιλική Ξυλινά
Vasiliki - Galerie d’art
Σταϊκοπούλου 50 & Φαβιέρου 1
21100 Ναύπλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ