ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

1ο Λύκειο Άργους: Θερμή συμμετοχή των μαθητών στην 10η Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:09:00 μ.μ. | |
1ο Λύκειο Άργους
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο σχολείο μας, γιορτάσαμε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και αναδείξαμε τη θεμελιώδη σημασία της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού στην υγεία και την ευημερία του ατόμου.

Επιλέξαμε ένα σύνολο δράσεων και συμμετείχαμε στην Πανελλαδική «Σκυταλοδρομία του ΕΥ».

Με σύνθημα το «ΕΥΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» ακολουθήσαμε μια συμβολική διαδρομή σκυταλοδρομίας που εκτός από την αθλητική της διάσταση, εμπεριέχει και τις Ολυμπιακές Αξίες των οποίων η επιρροή είναι απαράμιλλη στην βελτίωση της κοινωνίας μας

Με την ενθουσιώδη συμμετοχή τους οι μαθητές μας υπενθύμισαν σε όλους, ότι το ΕΥαγωνίζεσθαι είναι η επιδιωκόμενη στάση ΖΩΗΣ που πρέπει να κατακτάται με προσπάθεια, στοχοπροσήλωση και ηθική ακεραιότητα.

Ευχαριστούμε τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στην σωματική διάπλαση κ. Μιχάλη Μουλλά που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και αντάλλαξε σκέψεις με τους μαθητές μας για τη σημασία της ευγενούς άμιλλας καθώς και την επιδίωξη της υπεροχής με θεμιτούς τρόπους.

Πολλά Μπράβο στην ομάδα των 7 μαθητών μας για την αξία των ερωτήσεων που έθεσαν στον Μιχάλη Μουλλά υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτικού του σχολείου μας Χρήστου Τερζόπουλου .

Ευχαριστούμε επίσης την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ελένη Κορολή για την άψογη διοργάνωση των δράσεων

Και του χρόνου!

Η Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Άργους
Λένα Παπαθανασίου





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ