ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Δράση για «Την Ψυχική Υγεία» από την 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου

πρόσκληση
Στα πλαίσια σχεδιασμού δράσεων Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας στην κοινότητα, σας ενημερώνουμε ότι η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου μαζί με το Κ.Υ. Ναυπλίου και σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αργολίδας, θα πραγματοποιήσει δράση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού με θέμα «Την Ψυχική Υγεία»

Η Διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Ναυπλίου, του Κ.Υ. Ναυπλίου και του Κ.Ψ.Υ θα παρευρεθεί στις 10 Οκτωβρίου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, πλησίον Δημαρχείου, από τις 10:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.
Με Αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, οι ανωτέρω δομές θα ενημερώσουν και θα διανήμουν έντυπο υλικό. Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με την προστασία και την προαγωγή της καλής ψυχικής υγείας. Επίσης οι πολίτες θα μπορέσουν να ενημερωθούν για την πρόληψη, την θεραπεία και την υποστήριξη που μπορούν να λάβουν τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Το μήνυμα της φετινής εκστρατείας, στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμια Ημέρας Ψυχικής Υγείας 2023 είναι: «Να κάνουμε την Ψυχική Υγεία Παγκόσμια Προτεραιότητα για Όλους»

Ο Συντονιστής της ΤΟΜΥ Ναυπλίου
1η Κέντρου
Μπόμπος Γεώργιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ