ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Γιορτή του Σινεμά σήμερα με 2 ευρώ – Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:19:00 μ.μ. |
Γιορτή του Σινεμά
H«Γιορτή του Σινεμά» επιστρέφει σήμερα 26 Οκτωβρίου στην Ελλάδα και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες σε όποια αίθουσα θέλουν στου κινηματογράφους με 2 ευρώ.

Πέρυσι κόπηκαν 110.934 εισιτήρια μέσα σε μία ημέρα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φέτος του Μάρτιν Σκορσέζε, του Ντέιβιντ Φίντσερ, του Νάνι Μορέτι και όπως φαίνεται το «Past Lives» της Σελίν Σονγκ και τη καινούρια ταινία του Νουρί Μπιλτζέ Τσεϊλάν «About Dry Grasses».

Συγκεκριμένα, σήμερα κυκλοφορούν στις αίθουσες οι εξής ταινίες:

Ένα Καινούργιο Αύριο (Il Sol dell’Avvenire)


Σκηνοθεσία: Νάνι Μορέτι

Με τους: Σίλβιο Ορλάντο, Νάνι Μορέτι, Ματιέ Αμαλρίκ, Μαργκερίτα Μπούι

Ένας σκηνοθέτης του οποίου ο γάμος περνάει κρίση προσπαθεί να ολοκληρώσει την τελευταία του ταινία, πάνω στον αντίκτυπο που είχε στο Ιταλικό Κομμουνιστικό Κόμμα η εισβολή της Σοβιετικής Ένωσης στην Ουγγαρία το 1956.

Πορεία Προς τη Ρώμη (Marcia su Roma)


Σκηνοθεσία: Μαρκ Κάζινς

Ένας κινηματογραφικός αναστοχασμός πάνω στον τρόπο με τον οποίο κατασκευάστηκε ο κάλπικος μύθος της φασιστικής πορείας προς τη Ρώμη από τους μελανοχίτωνες του Μπενίτο Μουσολίνι το 1922.

Άκου Ποιος Μιλάει

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Νιάρχος

Με τους: Ξανθή Γεωργίου, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Χρύσα Κατσαρίνη, Μελέτη Ηλία

Ο Φώτης είναι ένας life coach που δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε προσωπικό και επαγγελματικό αδιέξοδο. Ώσπου μια φωνή, η οποία ακούγεται μέσα στο μυαλό του, αρχίζει να του θυμίζει επιτακτικά ότι πρέπει να ζήσει επιτέλους τη ζωή του.

The Killer

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ

Με τους: Τίλντα Σουίντον, Τσαρλς Παρνέλ, Μάικλ Φασμπέντερ, Άρλις Χάουαρντ

Ένας μοναχικός επαγγελματίας δολοφόνος αποτυγχάνει σε μια αποστολή του και διαπιστώνει ότι έχει μπει στο στόχαστρο «συναδέλφων» του. Αποφασίζει να εντοπίσει αυτόν που διέταξε την εξόντωσή του, εξαπολύοντας ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό.

Arcadia 1900, Champagne d’ Orient

Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος

Η ιστορία της οικογένειας Παπανικολάου από τη Μαντίνεια, η οποία από το 1885 έως το 1935 παρήγαγε εξαιρετικό αφρώδη οίνο, δεν μπόρεσε όμως να μετατρέψει την Αρκαδία σε Καμπανία της Ανατολής.

Ο Νονός


Σκηνοθεσία: Φ.Φ.Κόπολα

Με τους: Μάρλον Μπράντο, Αλ Πατσίνο, Τζέιμς Κάαν, Ρόμπερτ Ντιβάλ

Ο Βίτο Κορλεόνε είναι ο γηραιός και σεβάσμιος αρχηγός μιας μαφιόζικης οικογένειας στη μεταπολεμική Νέα Υόρκη. Οι καιροί έχουν όμως αλλάξει και όταν ένας βρόμικος πόλεμος μεταξύ των οικογενειών ξεσπά, ο μικρός γιος του Μάικλ αναγκάζεται να αναλάβει δυναμικά τα ηνία.

Πέντε Νύχτες στου Φρέντι

Σκηνοθεσία: Έμα Τάμι

Με τους: Τζος Χάτσερσον, Λούκας Γκραντ, Μαίρη Στιούαρτ Μάστερσον

Ένας νεαρός άντρας με τραυματικό παρελθόν προσλαμβάνεται ως νυχτοφύλακας σε μια εγκαταλειμμένη πιτσαρία που κρύβει ένα βίαιο μυστικό.

Αντίπαλος


Σκηνοθεσία: Μιλάντ Αλάμι

Με τους: Μπιόρν Έλγκερτ, Παϊμάν Μααντί, Μάραλ Νασίρι

Μια ιρανική οικογένεια μεταναστών διεκδικεί μόνιμη κατοικία στη Σουηδία, την ώρα που το κρυμμένο μυστικό του πατέρα πρόκειται να αποκαλυφθεί όταν γίνεται μέλος μιας ομάδας ελληνορωμαϊκής πάλης.

Μπάντι ο Ροκ Σταρ 3 (Rock Dog 3: Battle the Beat)


Σκηνοθεσία: Άντονι Μπελ

Αν και αρχικά επιφυλακτικός, ο Μπάντι αποφασίζει να λάβει μέρος στον τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό Battle the Beat για να εμπνεύσει μια νέα γενιά ροκ σταρ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ