ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Ο βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος ανέλαβε τον Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:13:00 μ.μ. | | |
Δήλωση του Γιώργου Γαβρήλου, μετά την ανακοίνωση της ανάληψης του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία:


«Η επίθεση στον κόσμο της εργασίας αποτελεί έναν από τους κύριους άξονες που χαρακτηρίζουν τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Η αποδόμηση των εργασιακών δικαιωμάτων και η επιβολή των «νόμων της αγοράς», ως εργασιακή κανονικότητα, χαρακτηρίζουν κάθε νομοθέτημα που υπογράφεται από αυτή την Κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται και θα βρίσκεται, τόσο με τη στάση του μέσα στη Βουλή, όσο και με τη συμμετοχή του στις εργατικές κινητοποιήσεις, στο πλευρό των νέων εργαζόμενων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων της χώρας αλλά και της κοινωνίας, που μαίνεται από τις σκληρές πολιτικές αυτής της Κυβέρνησης.

Η ανάληψη από μέρους μου του Τομέα Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, μετά την πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και του Προεδρείου της ΚΟ, σημαίνει ευθύνη, δουλειά και μάχες μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο. Χρέος όλων μας να υπηρετηθεί ο ρόλος που ο λαός μας έδωσε, αυτός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με θέσεις, προγραμματικές προτάσεις και μαχητικό λόγο.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ