ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Άργους Μυκηνών σε Κεφαλάρι, Σκαφιδάκι, Μύλους και Κιβέρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:21:00 μ.μ. | |
υποψήφιοι
Κλιμάκιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ, με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο ΜΠΑΒΕΛΗ ΝΑΥΣΙΚΑ,και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους ΚΡΟΚΟ ΜΙΧΑΛΗ , και ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ πλαισιωμένους από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, Διαλιάτση Νικόλαο , Διολίτση Κωνσταντίνο, Μπεκιάρη Σοφία, Αντωνιάδου Χριστίνα, Κουτρουφίνη Μαρία και Χρυσοβέργη Άννα περιόδευσαν στα χωριά Κεφαλάρι , Σκαφιδάκι , Μύλους και Κιβέρι.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας υπήρξε συζήτηση γύρω από τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, πως αυτά σχετίζονται με τις επερχόμενες εκλογές. Αναφέρθηκε ότι ο Δήμος Άργους –Μυκηνών δεν έχει κανένα σχέδιο αξιοποίησης προς όφελος των εργαζόμενων του κλάδου και τουριστικής προβολής χώρων όπως το Κεφαλάρι και τα παραλιακά χωριά. Αναφέρθηκαν τα «γνωστά» προβλήματα των αγροτών που έχουν σχέση με την παραγωγή των πορτοκαλιών και το γεγονός ότι οι αγρότες-παραγωγοί δεν προστατεύονται ούτε από την κυβέρνηση, η πολιτική της οποίας είναι προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματιών του κλάδου, ούτε βρίσκουν συμπαραστάτη το Δήμο στους δίκαιους αγώνες τους.
Η Ναυσικά Μπαβελή ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πολιτική επιλογή είναι να δίνουν τα πάντα σε εργολάβους και να συρρικνώνουν όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, στερώντας έργα που μπορούν να καλυτερεύσουν την καθημερινότητα στο Δήμο στερώντας πόρους από έργα που έχουν ανάγκη η λαϊκή οικογένεια και οι γειτονιές.

Τέλος οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κρόκος Μιχάλης και Χατζηγεωργίου Δημήτριος κάλεσαν σε προβληματισμό το λαό για το πολιτικό μήνυμα που πρέπει να δώσει σε αυτή την εκλογική μάχη. Έχει σημασία, τόνισαν, να αποδυναμωθούν οι κυβερνητικοί Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι και οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που τους στήριξαν σε κρίσιμες επιλογές, με τη στάση και την ψήφο τους, στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια. Είναι ανάγκη , είναι καιρός ,να βρεθούν απέναντί τους πανίσχυροι οι συνδυασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ