ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

"Πάμε Αλλιώς": Το μη χείρον, βέλτιστο...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. | |
"Πάμε Αλλιώς"
"Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου είχε ένα σαφές μήνυμα. Οι πολίτες της πόλης του Άργους δεν επιζητούσαν ένα διαφορετικό πρόγραμμα αλλά ένα διαφορετικό Δήμαρχο.

Δεν υπήρχαν προαπαιτούμενα, δεν υπήρχαν αυτοδιοικητικά κριτήρια. Υπήρχε μόνο η απόρριψη ενός προσώπου, του Δημήτρη Καμπόσου.

Ο φόβος έκφρασης, οι αυθαιρεσίες σε κάθε επίπεδο και η τρομοκρατία οδήγησαν την κοινωνία σε αναζήτηση μιας νέας Δημοτικής Αρχής.

Πρόκειται για μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών. Δεν θέτει κριτήρια επιλογής, δεν αναζητά λύσεις για τα προβλήματα της. Δεν εξετάζει καν, το γεγονός οτι επαναφέρει τους ανθρώπους που ανέδειξαν τον Δ. Καμπόσο ως Δήμαρχο Άργους Μυκηνών. Το μόνο που επιζητά είναι μία ΑΛΛΑΓΗ ακόμα και αν αυτή αφορά τα ρούχα...

Η παράταξη μας, αποτελεί μια αυτοδιοικητική παράταξη, με πολιτικά χαρακτηριστικά αλλά χωρίς παρωπίδες.

Συγκεντρωθήκαμε στο εργατικό κέντρο στις 11/10/2023 και αποφασίσαμε ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ την υποστήριξη στον δεύτερο γύρο της παράταξης του κ. Μαλτέζου, αφουγκραζόμενοι το αίτημα της κοινωνίας, χωρίς καμία προγραμματική συμφωνία και χωρίς καμία περαιτέρω σχέση με τις αρχές και τις αξίες που υπηρετούν οι μονοπρόσωπες παρατάξεις.

Στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο, η δυστοπία μια κοινωνίας χαμηλών προσδοκιών θα αποτυπωθεί και στη φωτογραφία του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αποτελούμε το μικρό χωριό των ανυπότακτων Γαλατών, ελπίζοντας ότι η κοινωνία μας.... θα ανοίξει τα μάτια της."

Δελτίο τύπου
ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ