ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού Άργους στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας

Εθελοντές
Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας διοργάνωσε δράση ενημέρωσης, πρόληψης και προαγωγής υγείας στους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Γ.Ν Αργολίδας.

Πραγματοποιήθηκε βιωματικό εργαστήρι βασικών πρώτων βοηθειών όπου οι συμμετέχοντες πήραν το ρόλο των εθελοντών μοντέλων δέχτηκαν αλλά και προσέφεραν πρώτες βοήθειες.
Απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα, ενημερώθηκαν για τα νέα πρωτόκολλα πρώτων βοηθειών.

Παρουσιάσαμε στους λήπτες και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρέθηκαν μαζί μας τη νέα ψηφιακή εφαρμογή πρώτων βοηθειών, που μπορούμε να έχουμε όλοι πρόσβαση, στην ελληνική γλώσσα , από οποιαδήποτε smartphone με ή χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο!!

Χαρίσαμε σε όλους anti-stress μπαλάκια.

Φτιάξαμε κατασκευή με το τι περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο φαρμακείο πρώτων βοηθειών.
Χαιρετισμό απηύθυνε η κα Κασνακτσόγλου Γεσθημανή, Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, η κα Αικατερίνη Γαμβρουλά Διευθύντρια Ψυχιατρικής Μονάδας Γ.Ν και η κα Ελένη Γαβρίλη Αντιπρόεδρος του Π.Τ/Ε.Ε.Σ. Άργους.

Παραβρέθηκαν : η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Πετρουλά Σοφία και οι Τομεάρχες κα Γκριτζάνη Βάνα και Σταμάτη Αικατερίνη, η Προϊσταμένη της Ψυχιατρικού Τμήματος κα Δώρα Πλιάκα και η Πρόεδρος του Τμήματος μας κα Αναστασία Τριανταφύλλου.

Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και την αναγνώριση του πολύπλευρου ανθρωπιστικού μας έργου!!




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ