ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Σωτήρης Δαμάλας υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Μυκηνών: "Συμφωνήσαμε πως αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | | |
Σωτήρης Δαμάλας
"Δεν είμαι κατάλληλος να κρίνω, να διακρίνω ή να επικρίνω τα πάντα, θέλω να είμαι η επιλογή σας όμως γιατί μπορώ να υποσχεθώ ακριβώς εκείνα για τα οποία είμαι βέβαιος πως μπορώ να πράξω. 

Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσω όλη τη δύναμή μου για να υπηρετήσω το δημόσιο συμφέρον με τις δικές σας προτάσεις και ιδέες που σίγουρα μπορούν να είναι περισσότερες και καλύτερες από τις ιδέες ενός. Μα χρειάζεται δουλειά για να γίνουν οι προτάσεις πραγματικότητα, έρχομαι να σας υποσχεθώ ότι θα δουλέψω για να γίνει το θεμιτό πράξη.

Όλοι μαζί, οι σημερινοί υποψήφιοι της Πρωτοβουλίας και το σύνολο των πολιτών του Δήμου θα δουλέψουμε πολύ και θα ανοίξουμε το βηματισμό μας για το μέλλον που θέλουμε.

Σας καλώ να μου δώσετε τη δύναμη με την ψήφο σας να αντιπαρατεθούμε στο στάσιμο, το αναποτελεσματικό, να κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να πάρει πάλι ετούτος ο τόπος τη θέση που του αναλογεί στο σύγχρονο τοπίο μιας χώρας που θέλει και μπορεί να προοδεύει.

Δεσμεύομαι να παλεύω για κάθε πρόταση που θα πάει τον τόπο μας μπροστά. Κάθε μέρα, μέσα από κάθε όργανο και θεσμό απέναντι σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή συμφέρον ώστε να φύγουμε μπροστά, με πρόοδο και συνέπεια όπως ακριβώς υπαγορεύει η εντολή που μου δίνετε με την ψήφο σας.

Συμφωνήσαμε πως αυτό που χρειάζεται για να ανακάμψουμε είναι δουλειά, πολλή δουλειά. Να πάμε τον τόπο μας μπροστά, όχι αλλάζοντας πορεία αλλά παίρνοντας στα χέρια μας την απόλυτη Πρωτοβουλία."

Σωτήρης Δαμάλας 
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Μυκηνών
με την "Πρωτοβουλία - Γιάννης Μαλτέζος"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ