ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Ετήσια εορτή του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας και Γενική Συνέλευση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:35:00 π.μ. | |
" ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ"
Εγκύκλιο σημείωμα προς τα μέλη του Συνδέσμου: Δυνάμει των διατάξεων των άρθρων 17 και 31 του Καταστατικού του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας " ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ" και της υπ αριθ. 8/΄5-10-2023 Αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, προσκαλείσθε, όπως παρευρεθείτε την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και ώρα 18¨ 00 μ.μ. στον Ενοριακό Ιερό ναό " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ" Ναυπλίου στην Ετήσια Εορτή τού Συνδέσμου και στη συνέχεια στην Ετήσια πρώτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου στο Συνεδριακό Κέντρο του Ιερού Ναού ' ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ" Ναυπλίου.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής,

1) Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας επι τη Εορτή του Συνδέσμου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ.

2) Αρχιερατικό Μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει δέκα ετών από την εις κύριον εκδημία του Μακαριστού Μητροπολίτου Αργολίδος κυρού ΙΑΚΩΒΟΥ Β΄ ΠΑΧΗ.

ΔΕΞΙΩΣΗ στο Συνεδριακό Κέντρο του Ναού

3) Ετήσια πρώτη Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου με θέματα, α) Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός ,β)έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2024,γ) Θέμα Χοραρχίας της Χορωδίας του Συνδέσμου, δ) Λοιπά Διοικητικά και Διαχειριστικά θέματα-Προτάσεις.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 30/10/2023 και ώρα 19¨00 στον ίδιο χώρο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ.ΚΑΡΚΑΛΑΤΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ