ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ήττα εκτός έδρας από την ΑΕ Μυκόνου η Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 μ.μ. | |
ποδοσφαιρικός αγώνας
Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, η ΑΕ Μυκόνου επικράτησε με 3-1 της Ερμιονίδας, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Κόρφου.

Ο αγώνας άνοιξε την αυλαία της αναβληθείσας 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20΄όταν σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Πινέιρο, ο Αρκούδας που είχε προηγηθεί με πολύ ωραίο σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0.

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 34΄ όταν ο Τριμπόνιας βρέθηκε σε θέση βολής – με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για οφσάιντ – μετά πό πάσα του Λάλορ και να ισοφαρίζει σε 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη και έχοντας σαν σύμμαχο τον αέρα αρχικά προηγήθηκε με τέρμα του Μουρίκι στο 76′ ενώ στο 87΄ο Ντάνιελ Πάγια στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Συνθέσεις:

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παλιούρας, Σπυρόπουλος, Μπρούνο (93′ Κατσικαλάκης), Σούλτσε, Μάρκου, Παπαϊωάνου (72′ Μπάριτς), Καλτσάς, Αχείμαστος (72′ Ντουσάι), Σερέπας (90′ Παπαδόπουλος), Λεσάι (46′ Κυριακίδης), Κωνσταντινίδης

ΑΕ Ερμιονίδας (Τερεζόπουλος): Στόικος, Οψιμούλης, Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Λαλούσης, Τρυμπονιάς, Λαντίκας (77′ Φούρναρος), Τσόφλιος, Τρέσα (89′ Χαλούβας), Κυπαρίσσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ