ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Τι ανέφερε ο Γ. Ανδριανός στον αγιασμό του ΙΕΚ Τουρισμού στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:58:00 μ.μ. | | |
Ράπτη
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός μετά την τελετή του αγιασμού για την έναρξη της χρονιάς μαθητείας στο ΙΕΚ Τουρισμού στο Άργος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ καλή χρονιά στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες, το εκπαιδευτικό και το διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ και βεβαίως να καλωσορίσω στην Αργολίδα την Υφυπουργό κυρία Ράπτη.

Η επιτυχία αυτού του θεσμού οφείλεται στο γεγονός ότι παρέχει με άρτιο τρόπο γνώσεις και δεξιότητες που ανταποκρίνονται σε υπαρκτές ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας μας, δίνοντας έτσι στους αποφοίτους του ένα ισχυρό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Αξίζουν γι’ αυτό συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσοι συμβάλλουν από κάθε θέση σ’ αυτή την προσπάθεια, όπως φυσικά αξίζει – και είναι χρέος μας – να στηρίζουμε το ΙΕΚ αυτό, όπως και κάθε άλλη αξιόλογη εκπαιδευτική προσπάθεια στον τόπο μας με κάθε δυνατό τρόπο.
Ιδιαίτερα εδώ στην Αργολίδα, μια περιοχή ευλογημένη τόσο από πλευράς φυσικού περιβάλλοντος όσο και λόγω του πανταχού παρόντος αποτυπώματος της ιστορίας και του πολιτισμού μας, το ζητούμενο είναι να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συγκριτικά αναπτυξιακά μας πλεονεκτήματα, πάντα όμως με σεβασμό προς αυτόν τον τεράστιο πλούτο, του οποίου εμείς είμαστε οι διαχειριστές και οφείλουμε να τον παραδώσουμε άθικτο και ακόμη μεγαλύτερο στις επόμενες γενιές.

Στην πορεία αυτή λοιπόν, οι καταρτισμένοι επαγγελματίες του τουρισμού έχουν να διαδραματίσουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο – γιατί λειτουργούν ως κόμβοι που συνδέουν την ταυτότητα του τόπου μας με το πώς αυτή προσλαμβάνεται άμεσα από τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες της Αργολίδας. Είναι οι επαγγελματίες του τουρισμού αυτοί που πρώτα απ’ όλα στέλνουν το μήνυμα ότι η ταυτότητα του τόπου μας είναι μια ταυτότητα ομορφιάς, πολιτισμού και φιλοξενίας.

Είμαστε γι’ αυτό τυχεροί που διαθέτουμε τέτοιους θεσμούς οι οποίοι μας επιτρέπουν διαρκώς να αναβαθμίζουμε τόσο το τουριστικό μας προϊόν, όσο και την ευρύτερη ταυτότητα του τόπου μας.

Με αυτές τις σκέψεις, για μια ακόμη φορά εύχομαι καλή χρονιά στους ανθρώπους του ΙΕΚ. Είμαστε δίπλα σας, είμαστε στο πλευρό σας όπως πάντα για να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τη σημαντική σας αποστολή».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ