ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Τριήμερη κακοκαιρία προ των πυλών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. | |
μαύρα σύννεφα
Για 3ήμερη κακοκαιρία με καταιγίδες και βροχές κάνει λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ο μεγαλύτερος όγκος νερού, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, θα πέσει προς τη βορειοδυτική Ελλάδα, με τις περιοχές που βρίσκονται στα σύνορα με την Αλβανία να δέχονται έντονα φαινόμενα. Τα πιο δύσκολα, ωστόσο, έρχονται την Τρίτη.

Η αυριανή ημέρα χρειάζεται προσοχή. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Μαρουσάκης πολύ μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουμε στα δυτικά και βόρεια – προς τη δυτική Θεσσαλία, την Ήπειρο, το βόρειο και κεντρικό Ιόνιο, την Κεντρική Μακεδονία – όπου θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Από Τετάρτη και έπειτα, το κύμα θα κινηθεί πιο νότια και θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές και από Πέμπτη και μετά μιλάμε και πάλι για βελτίωση, θα ανέβει και σημαντικά η θερμοκρασία.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ:

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 17-10-2023

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς ενώ στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18-10-2023

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ανατολικά, τα κεντρικά και τα νότια, που μέχρι τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στα νοτιότερα τμήματα και θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ