ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

"Πρωτοβουλία - Γιάννης Μαλτέζος": Έχουν "Μπάρμπα στην Κορώνη”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. | |
"Πρωτοβουλία - Γιάννης Μαλτέζος"
"Εάν έχεις ‘Μπάρμπα στην Κορώνη” λέγανε οι παλιοί, παραπέμποντας σε μέσα, διασυνδέσεις, μεταθέσεις, ρυθμίσεις ευνοϊκές και άλλα προνόμια.

Στο δήμο μας επαληθεύονται και σήμερα, όπως αποδεικνύεται από την ανάρτηση του υποψηφίου με την “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”, Δημήτρη Μητσόπουλου. Δεν αλλάζω τίποτα, όσα γράφει με καλύπτουν απολύτως .
“Στήριγμα του Δημάρχου όλα αυτά τα χρόνια ο Πέτρος Μαρλαγκούτσος, ασφαλιστής.

Ο “Δήμαρχος των έργων” αναγνωρίζοντας του την πολυετή στήριξη, τον τοποθετεί σε έμμισθες θέσεις αντιδημάρχου.

Στις αρχές του χρόνου υπογράφεται ασφαλιστήριο μεταξύ του Δήμου Αργους και ασφαλιστικής εταιρείας για 65 οχήματα του δήμου, χωρίς διαγωνισμούς, με απευθείας ανάθεση. (βλ. Σχετικό έγγραφο παρακάτω)

Το όνομα του ασφαλιστή αναγράφεται στην πάνω δεξιά θέση του ασφαλιστηρίου κάθε οχήματος. (βλ. Σχετικά έγγραφα παρακάτω)
 
Φαντάζεστε ποιος άραγε να είναι ο ασφαλιστής, που λαμβάνει τα αντίστοιχα ποσοστά για τόσο μεγάλο αριθμό οχημάτων ;
 
Εργαζόμενη τα τελευταία τρία χρόνια για την Eurologic, του γνωστού λογιστή Λαμπρακάκη, προσέφερε αρχικά τις υπηρεσίες της στην ΚΕΔΑΜ και μετά ως υποδοχή στον 2ο όροφο του δημαρχιακού κτιρίου.

Το Ιανουάριο του 2023 ο Λαμπρακάκης και οι εταιρίες του βρέθηκαν να έχουν “σκοτεινά σημεία” κατά δήλωση του “δημάρχου των έργων”.
 
Τότε, η παραπάνω εργαζόμενη παραιτήθηκε ή την “παραιτήσανε” και την προσέλαβε αμέσως μετά η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αργους Μυκηνών, συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα να παρέχει τις υπηρεσίες της, ως υποδοχή στον 2ο όροφο του δημαρχιακού κτιρίου.
 
Με ποια γνωστή οικογένεια συνδέεται άραγε η εν λόγω εργαζομένη ;

Τις τελευταίες μέρες εμφάνισε άλλος συνδυασμός σύμβαση της ΔΕΥΑΡΜ με Λεωνίδα Μαρλαγκούτσο, ανηψιό του Πέτρου. Τρίμηνη σύμβαση παροχής υπηρεσιών ως οδηγός φορτηγού αντί 5. 000,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Και αυτός κατέβηκε υποψήφιος με τον “δήμαρχο των έργων” και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε το πιο ακριβό νερό στην Ελλάδα ….!!

Έχουν “μπάρμπα στην Κορώνη” όλοι αυτοί, σε αντίθεση με όλους εμάς τους υπολοίπους.
Την δική μας ποιότητα ζωής δεν ξέρω αν την βελτιώνουν με το έργο τους, σίγουρα όμως βελτιώνουν τη δική τους και των οικογενειών τους !

Την επόμενη φορά που θα σας ζητήσουν ψήφο να το θυμηθείτε !"

Δελτίο τύπου
Πρωτοβουλία Γιάννης Μαλτέζος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ