ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Πέτρος Τατούλης από Κυνουρία: «Ζητώ να μου δώσετε την πιο ισχυρή εντολή»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:06:00 μ.μ. | |
Υποψήφιοι
Από άκρη σε άκρη της Αρκαδίας βρέθηκε ο Πέτρος Τατούλης και η «Νέα Πελοπόννησος», ξεκινώντας από το Ξηροπήγαδο, τα Κάτω Βέρβενα, το Παράλιο Άστρος, το Άστρος, την Μελιγού, τα Κούτρουφα, το Κορακοβούνι, τον Άγιο Ανδρέα και φθάνοντας στον Τυρό, τα Πούλιθρα, το Λεωνίδιο, με το μήνυμα της νίκης της «Νέας Πελοποννήσου» να είναι ηχηρό.

Ο Πέτρος Τατούλης ευχαρίστησε τους Αρκάδες Κυνουριάτες συμπατριώτες του για τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του, διαβεβαιώνοντάς τους ότι «είναι πάντα δίπλα τους και ότι οι δύσκολες μέρες της εγκατάλειψης θα ανήκουν σύντομα στο παρελθόν». Ο Πέτρος Τατούλης ανέφερε μεταξύ άλλων «Η σχέση μας είναι διαχρονική, γνωριζόμαστε με τα μικρά μας ονόματα, όλοι σας έχετε υπάρξει κάποια στιγμή ψηφοφόροι μου και όσοι δεν έχετε, έχουμε κλάψει μαζί σε κάποια θλίψη και έχουμε γελάσει μαζί σε κάποια χαρά. Είμαστε φίλοι. Το έργο που έχω κάνει, σε συνεργασία μαζί με τους δημάρχους των δύο δήμων, τους προέδρους των χωριών, με συναδέλφους μου βουλευτές όλων των κομμάτων, όταν υπηρετούσα την Αρκαδία από την Βουλή των Ελλήνων, με τους συνεργάτες μου περιφερειακούς συμβούλους και μη, είχε πάντοτε μια κατεύθυνση: να βγάλουμε την Αρκαδία μας από την απομόνωση, να την ενώσουμε με την επόμενη Πελοπόννησο και να δημιουργήσουμε την πιο ισχυρή περιφέρεια της χώρας και της Ευρώπης. Και αυτό το όνειρο το βάλαμε σε πορεία ζωής. Πόσα έργα, πόσα κονδύλια, πόση δουλειά επενδύθηκε σε τούτη εδώ την περιοχή τα περασμένα χρόνια; Σήμερα, είμαι απολύτως βέβαιος ότι είμαστε έτοιμοι να ξαναβάλουμε το τρένο στις ράγες και αυτήν την φορά, την πιο κρίσιμη θέλω να μου δώστε την πιο ισχυρή εντολή», υπογράμμισε ο Πέτρος Τατούλης, για τον οποίο πάντοτε η Αρκαδία ανοίγει μια μεγάλη υπερκομματική αγκαλιά.

Τέλος, ο Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε στον κομματισμό που κάποιοι θέλουν να προσδώσουν στις περιφερειακές εκλογές, λέγοντας τα εξής: «Εμείς στην Αρκαδία τα κομματικά καφενεία του παρελθόντος που δίχαζαν τους πολίτες τα έχουμε κλείσει προ καιρού. Όταν ήμουν ακόμη βουλευτής και αποφασίσαμε ότι ψηφίζουμε ανθρώπους ικανούς για τον τόπο και συμπονετικούς για τους συμπολίτες τους, και όχι με παρωπίδες τα κόμματα. Όσοι στην Αρκαδία προσπαθούν να θυμίσουν παλιές εποχές παλαιοκομματισμού, ευτύχισαν μια φορά να κερδίσουν εξαιτίας ιδιόμορφων συγκυριών και δεν θα ξανακερδίσουν πια. Γιατί αυτοί, όσο και να ντύνονται την προβιά του νέου λύκου, παραμένουν γερόλυκοι μιας ξεχασμένης εποχής. Και αυτό το μήνυμα το εισπράττει η Πελοπόννησος απ’ άκρη σ’ άκρη».





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ