ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Από το Άργος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης η Χορωδία του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:52:00 π.μ. | | |
Χορωδιακό φεστιβάλ
Η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Καπετάνιου και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού συμμετείχε στο 4ο Μελωδρόμο Φεστιβάλ Χορωδιών, που διοργάνωσε ο Μουσικός και Καλλιτεχνικός Σύλλογος Ευόσμου «Φιλομήλα» στο Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. 

Το Φεστιβάλ, το οποίο συνιστά ένα πολύ σημαντικό γεγονός με τη συμμετοχή περίπου 15 χορωδιών κάθε χρόνο, ήταν διήμερο και η Χορωδία μας παρουσιάστηκε το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας σ’ αυτό το Φεστιβάλ και ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση το Μουσικό και Καλλιτεχνικό Σύλλογο Ευόσμου «Φιλομήλα» και την Άννα-Μαρία Κότσιφα, μαέστρο και Πρόεδρο του Συλλόγου, από τα πρώτα παιδιά που φοίτησαν στο Δημοτικό Ωδείο Άργους. 
Η διοργάνωση ήταν άψογη, η φιλοξενία υπέροχη και η παρουσίαση των προγραμμάτων όλων των συμμετεχουσών χορωδιών πολύ υψηλού επιπέδου. Το ταξίδι μας αν και μεγάλο μας άφησε ένα χαμόγελο και μία ικανοποίηση. Αισθανθήκαμε ότι μπήκαμε σε μία ανοιχτή και ζεστή αγκαλιά, γνωρίσαμε πολλούς ταλαντούχους μαέστρους, μουσικούς και χορωδούς, κάναμε καινούργιους φίλους και ανταλλάξαμε προσκλήσεις για συμμετοχές σε διάφορες χορωδιακές συναντήσεις.

Η ανταλλαγή επισκέψεων και συμμετοχών πολιτιστικών φορέων πολλών περιοχών σε διάφορες συναντήσεις ανά την Ελλάδα αναπτύσσουν την αγάπη για τη μουσική και τις τέχνες, συσφίγγουν τις σχέσεις μας και γενικά προάγουν το πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας μας.
Ευχαριστούμε πολύ το μαέστρο μας Νίκο Καπετάνιο, που μας οδηγεί μουσικά όλο και ψηλότερα, την πιανίστα μας Ελένη Παππά-Σούρσου για την πολύτιμη βοήθειά της και, φυσικά, όλους τους χορωδούς για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, τη βοήθεια και συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις που όλοι μαζί σχεδιάζουμε.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αρωγή τους καθώς και όλους όσους μας βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο.









ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ