ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Άργους Μυκηνών: Να λυθεί το ζήτημα του ρεύματος στο σχολικό συγκρότημα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:32:00 μ.μ. | |
Λαϊκή Συσπείρωση Άργους Μυκηνών
Προκλητικά αδιάφορη η δημοτική αρχή στο σοβαρότατο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σχολικό συγκρότημα , 3ο ΓΕΛ Άργους, πρότυπο ΕΠΑΛ Άργους, Εσπερινό ΕΠΑΛ Άργους , εξαιτίας ασυντήρητου μετασχηματιστή.

Δεν μας εκπλήσσει η αδιαφορία του Δήμου. Είναι χαρακτηριστική εξάλλου αυτή η τακτική της για τα σοβαρά προβλήματα των σχολείων όλων των βαθμίδων. Για το μόνο που νοιάζονται είναι η εξασφάλιση της επανεκλογής τους διαφημίζοντας παρεμβάσεις του τύπου τοποθέτηση ρελέ ασφαλείας σε ηλεκτρικό πίνακα σχολείου (6ο Δημοτικό ), μέσω ευχαριστιών του Συλλόγου Γονέων.

Στην προκείμενη περίπτωση όμως μιλάμε για ένα σχολικό συγκρότημα που είναι χωρίς ρεύμα μέρες τώρα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία του σχολείου. Καμία σκέψη , κανένα ενδιαφέρον για το πώς γίνεται μάθημα χωρίς φωτισμό σε τάξη ή σε άλλους χώρους του σχολείου. Δεν προβληματίζονται για τo αν μπορούν να πραγματοποιηθούν εργαστηριακά μαθήματα. Καμία , απολύτως πρωτοβουλία μέχρι τώρα από την αρμόδια σχολική επιτροπή, πιστοί στην κυρίαρχη λογική της πολιτικής τους «πάμε και όπου βγει».

Η αποκατάσταση και ο έλεγχος της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σε αυτό το συγκρότημα και όχι μόνο είναι ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ. Προβλήματα στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση έχουν πολλά σχολεία. Είναι χαρακτηριστικό , σε δύσκολες μέρες του χειμώνα ,δεν μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα πολλές ηλεκτρικές συσκευές ,a/c για παράδειγμα, με αποτέλεσμα οι εκπαιδευτικοί να καταφεύγουν σε εκ περιτροπής λειτουργία.

Είναι μια απολύτως απαράδεκτη κατάσταση , γνωστή στη δημοτική αρχή , η οποία κατά την προσφιλή της τακτική αδιαφορεί χρόνια τώρα.

΄Αμεσα πρέπει:
 
Να λυθεί το ζήτημα του ρεύματος στο σχολικό συγκρότημα με ασφάλεια και χωρίς πασαλείμματα.

Να γίνει ηλεκτρολογικός, αντιπυρικός, αντισεισμικός και αντιπλημμυρικός έλεγχος στα σχολεία όλου του Δήμου μας.

Όχι άλλα Τέμπη με θύμα τα παιδιά του λαού λόγω της λογικής κόστους οφέλους και της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής και της κυβέρνησης. Είστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε συμβεί.

Σε λίγες μέρες καλούμαστε να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα αν αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί. Αν η λογική του «πάμε και όπου βγει» , των έργων βιτρίνας μακριά από τις πραγματικές ανάγκες του λαού θα συνεχιστεί

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε για όλα.

Κάνουμε το αποφασιστικό βήμα

Σε Δήμο και Περιφέρεια ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ