ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Δημήτρης Κρίγγος: Να δώσουμε με την «Αλλαγή Πορείας» λύσεις στο παρόν και να κάνουμε πράξη το όραμά μας για το μέλλον

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:47:00 π.μ. | |
Δημήτρης Κρίγγος
Φίλες και Φίλοι,
Στα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν, ο Δήμος Άργους Μυκηνών άλλαξε πορεία. Πραγματοποίησε αποτελεσματικές παρεμβάσεις για τα ζητήματα των κατοίκων του σε όλους τους τομείς.

Η «Αλλαγή Πορείας», που δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, γίνεται κάθε μέρα πράξη. Αυτή η πορεία αλλαγής πρέπει να συνεχιστεί. 

Τα έργα που υλοποιήθηκαν, τα μεγάλα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί, τα σχέδια για νέα έργα που έχουν εκπονηθεί, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο όραμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης και δίνουν στο Δήμο μας την πρωταγωνιστική θέση που η ιστορία μας και οι προσδοκίες όλων μας αξιώνουν. Να αποτελέσει ένα Δήμο πρότυπο. 

Να έχει ο Δήμος μας τη θέση που του αξίζει στην Αργολίδα, την Πελοπόννησο, την Ελλάδα, την Ευρώπη. Στην προσπάθεια αυτή, χάρη στη δική σας στήριξη συμμετείχα με όλες μου τις δυνάμεις. Τήρησα τη δέσμευσή μου να συμβάλλω στην ευόδωση των κοινών μας στόχων. 

Στη θητεία μου ως Αντιδήμαρχος προσέγγισα τα προβλήματα από την «πλευρά της λύσης» και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να υλοποιηθούν μεγάλα έργα, όπως το κολυμβητήριο, η ανάπλαση του κέντρου του Άργους, η αίθουσα τέχνης και πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», σχολεία, γήπεδα και πολλά άλλα.
 
Πιστεύω στην προοπτική του τόπου μας. Σε ακόμα καλύτερες ημέρες για τους πολίτες του Δήμου μας, για τις οικογένειες μας, για τα παιδιά μας. 

Σας ζητώ, με την ψήφο σας, τη μία από τις τέσσερις που διαθέτετε, να ανανεώσουμε τη Σχέση Εμπιστοσύνης, την οποία έχουμε χτίσει μαζί. 

Διαθέτω τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση, για να δώσουμε με την «Αλλαγή Πορείας», λύσεις στο παρόν και να κάνουμε πράξη το όραμά μας για το μέλλον, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

 
Δημήτρης Κρίγγος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Μυκηνών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ