ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Α.Πουλάς: Με ευθύνη της κυβέρνησης συνεχίζεται η αποψίλωση των υπηρεσιών της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 π.μ. | | |
Α.Πουλάς
Μετά το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Καταστήματος Αγίας Τριάδας σειρά τώρα έχουν τα Ταχυδρομικά Καταστήματα Ερμιόνης και Τολού. Η αποψίλωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες της Αργολίδας συνεχίζεται με ευθύνη της κυβέρνησης. Το γεγονός αυτό καταγγέλει ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.


Ο κ. Πουλάς ζητά από την κυβέρνηση να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην κλείσουν τα Ταχυδρομικά Καταστήματα Ερμιόνης και Τολού καθώς αυτή η απόφαση υποβαθμίζει την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και δημιουργεί πολύ σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.


ΕΡΩΤΗΣΗ

Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2023

Προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δ. Παπαστεργίου

«Να ανακληθεί η απόφαση για αναστολή της συναλλακτικής δραστηριότητας των Ταχυδρομικών Καταστημάτων Ερμιόνης και Τολού»

Η αποψίλωση των υπηρεσιών της Αργολίδας και η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, με την ανοχή της κυβέρνησης συνεχίζεται. Με νέα αιφνιδιαστική απόφαση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ, αναστέλλονται οι συναλλακτικές δραστηριότητες των Ταχυδρομικών Καταστημάτων Ερμιόνης και Τολού.

Ειδικότερα, χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση, με δύο αποφάσεις της κεντρικής υπηρεσίας των ΕΛΤΑ, που αναρτήθηκαν στις 17/10/2023 στην διαύγεια με ΑΔΑ: ΨΠΞ4ΟΠΠ2-142 &9ΡΗ10ΠΠ2-Υ93, επιβάλλεται αναστολή της συναλλακτικής δραστηριότητας των Καταστημάτων Ερμιόνης και Τολού Αργολίδας από 23.10.2023 και μάλιστα χωρίς να αναφέρεται στην απόφαση το σκεπτικό που οδήγησε την διοίκηση των ΕΛΤΑ σε αυτήν την ενέργεια.

Τα καταστήματα αυτά εξυπηρετούσαν τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες των δύο αυτών τουριστικών περιοχών. Η απόφαση αλλάζει την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών, καθώς θα πρέπει να απευθύνονται στα καταστήματα του Κρανιδίου και του Ναυπλίου αντίστοιχα, για τις συναλλαγές τους. Με ότι αυτό συνεπάγεται σε ταλαιπωρία και έξοδα.

Αντίστοιχες αποφάσεις έχουν ληφθεί για Ταχυδρομικά Καταστήματα και σε άλλες περιοχές του νομού μας αλλά και της χώρας πολλές από τις οποίες είναι ορεινές και απομακρυσμένες, γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη αγανάκτηση των πολιτών.

Για άλλη μία φορά αποκαλύπτεται η αδιαφορία της Κυβέρνησης για τους κατοίκους της επαρχίας. Συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς η απαξίωση της, υποβαθμίζοντας και δυσχεραίνοντας την ζωή των κατοίκων.

Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε για την άμεση επαναλειτουργία των Ταχυδρομικών Καταστημάτων Ερμιόνης και Τολού;

Ο ερωτών βουλευτής
Ανδρέας Πουλάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ