ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

"Όχι. Εσείς! Ζωντανεύοντας τη Guernica": Βράβευση των Εκπαιδευτηρίων Αφών Μαλτέζου στο ίδρυμα Κακογιάννη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:39:00 μ.μ. | |
Παιδιά σε απονομή βραβείων
Το stop motion animation "Όχι. Εσείς! Ζωντανεύοντας τη Guernica" των Εκπαιδευτηρίων Αφών Μαλτέζου ζωντάνεψε στις μεγάλες οθόνες.

Στις 28 Σεπτεμβρίου προβλήθηκε στο Θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης στα πλαίσια του ANIMASYROS INTERNATIONAL ANIMATION FESTIVAL 2023 στην κατηγορία K.I.D.S -εκτός διαγωνιστικού και στις 29 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη όπου πήρε το 1ο βραβείο στην κατηγορία animation στο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «σινεμά διάβασες;» του Φεστιβάλ Δράμας.

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2022, καλώντας τον εικαστικό και animator Γιάννη Αλεξάκη από το animaphile.gr στο Άργος για να μας μυήσει στο μαγικό κόσμο της τέχνης του stop motion animation. Μια προσπάθεια που είχε προετοιμαστεί από την θεατρολόγο του σχολείου κα Αγλαΐα Τζόκα που είχε και την επιμέλεια.

Οι 25 ξεχωριστοί μαθητές μας των Δ', Ε' και ΣΤ' τάξης μας ταξίδεψαν με όπλα τις ιδέες, το συναίσθημα και το κέφι τους στον πίνακα του Picasso. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να τους έχουμε όλους μαζί στην βράβευση, αλλά μόνο αυτούς που κληρώθηκαν σύμφωνα με τους περιορισμούς του διαγωνισμού.


Και το ταξίδι...συνεχίζεται!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ