ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Αλλαγή Πορείας: O Γιάννης Μαλτέζος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. | |
Αλλαγή Πορείας
"Ακόμα δεν έγιναν οι εκλογές της Κυριακής και ο Γιάννης Μαλτέζος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. 

Με την ίδια τακτική που αντιμετώπισε τους υπαλλήλους της καθαριότητας, που τους οδήγησε στο αυτόφωρο επειδή έκαναν τη δουλειά τους, επιδεικνύει τον ίδιο αυταρχισμό και αντιμετωπίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους με αστυνομικά μέσα, χωρίς να υπάρχει κανένα μα κανένα θέμα και μόνο για να κερδίσει εκλογικά ποντάκια, σκηνοθετώντας μάλιστα ύπαρξη εκλογικού υλικού σε δημοτικό κτίριο.
 
Χωρίς να γνωρίζει κανείς πως βρέθηκε υλικό σε αποθηκευτικό χώρο του δημοτικού καταστήματος (εκτός από τους φωτογράφους του υλικού), το θέμα παραπέμπει σε προβοκάτσια. 

Ας μας απαντήσει για παράδειγμα ο κ. Μαλτέζος γιατί αυτός και η συνοδός του στο χώρο δε δέχθηκε τη βοήθεια της υπαλλήλου που βρισκόταν εκεί για να τους οδηγήσει στην πίσω αίθουσα αλλά πήγαν μόνοι τους να «ξεναγηθούν»;

Τελικά ο αυτοαποκαλούμενος ως «δημοκράτης» αποκαλύπτεται σιγά σιγά πως είναι δικομανής και εκδικητικός και ο πανικός για την επερχόμενη ήττα του την Κυριακή τον οδηγεί σε κινήσεις πανικού! Το ίδιο προφανώς αποφάνθηκε και η αστυνομία που άφησε ελεύθερο τον «κατηγορούμενο»"

Δελτίο τύπου
Αλλαγή Πορείας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ