ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

SARONIC FERRIES: Παράταση δρομολογίων από Πειραιά προς Μέθανα και Πόρο για το μήνα Νοέμβριο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:51:00 μ.μ. | | |
SARONIC FERRIES
Η SARONIC FERRIES ανταποκρίνεται στις ανάγκες του επιβατηγού κοινού Μεθάνων και Πόρου με τροποποιήσεις και αύξηση των δρομολογίων της προς τους προορισμούς.

 Η SARONIC FERRIES παρατείνει τα προγραμματισμένα δρομολόγια του στόλου της από Πειραιά προς Μέθανα και Πόρο με στόχο τη διευκόλυνση μόνιμων κατοίκων, τουριστών και επαγγελματιών οδηγών οι οποίοι, λόγω των κατολισθήσεων στο οδικό δίκτυο της Λεωφόρου Επιδαύρου, υφίστανται ταλαιπωρία στις μετακινήσεις τους.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του επιβατηγού κοινού, τα δρομολόγια της SaronicFerries προς/ από Μέθανα και Πόρο για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου διαμορφώνονται ως εξής:

Παρασκευή 3 και 10 Νοεμβρίου: επιπλέον δρομολόγιο από Πειραιά στις 11:25 προς Αίγινα/Μέθανα/Πόρο και επιστροφή από Πόρο 14:45, από Μέθανα 15:25, προς Αίγινα – Πειραιά.

Σάββατο 4 και 11 Νοεμβρίου: επιπλέον δρομολόγιο από Πειραιά στις 13:15 προς Αίγινα/Μέθανα/Πόρο και επιστροφή από Πόρο 16:10, από Μέθανα 16:45 προς Αίγινα – Πειραιά.

Κυριακή 5 και 12 Νοεμβρίου: επιπλέον δρομολόγιο από Πειραιά στις 10:00 προς Αίγινα/Μέθανα/Πόρο και επιστροφή από Πόρο 15:15, από Μέθανα 15:50προς Αίγινα – Πειραιά.

Σε περίπτωσημη έγκαιρης αποκατάστασης του οδικού δικτύου, η SaronicFerries παραμένει ανοιχτή σε ενδεχόμενο νέων τροποποιήσεων των δρομολογίων της προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διακίνηση του κοινού των προορισμών που εξυπηρετεί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της SaronicFerries: www.sf.gr

Σχετικά με τη SaronicFerries:

Η SaronicFerries είναι η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού που αποτελείται από το στόλο της NOVA FERRIES και της 2WAYFERRIES. Τα πέντε σύγχρονα πλοία της συνδέουν με ασφάλεια και συνέπεια τον Πειραιά με την Αίγινα, το Αγκίστρι, τα Μέθανα και τον Πόρο όλους τους μήνες του χρόνου, εξυπηρετώντας τους μόνιμους κατοίκους, τους επαγγελματίες και φυσικά τους πολυάριθμους επισκέπτες. Συνδυάζοντας περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στην περιοχή, με συνεχείς επενδύσεις στο στόλο της και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, η SaronicFerries δίνει προτεραιότητα στη διαρκή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας που παρέχει, οραματιζόμενη ένα βιώσιμο, πράσινο μέλλον. Ήδη αναπτύσσει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό επιβατηγό / οχηματαγωγό πλοίο στην Ελλάδα, το οποίο αναμένεται να ενταχθεί στο στόλο της πριν το 2030, ενώ απώτερος στόχος της είναι να λειτουργεί έναν αποκλειστικά ηλεκτρικό στόλο έως το 2040.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ