ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

"Μαθήματα ζωής" από τους "Δεσμούς Αίματος” στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:55:00 π.μ. | |
Γίνε Εθελοντής
Η εθελοντική προσφορά αίματος στον συνάνθρωπο αποτελεί ύψιστο αγαθό τόσο για τον λήπτη όσο και για τον δότη. Η αιμοδοσία είναι ένδειξη ανθρωπιάς και πολιτισμού.


Τις παραπάνω αλήθειες είχαν την ευκαιρία να εμπεδώσουν οι μαθητές/τριες και οι διδάσκοντες του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου, παρακολουθώντας τις πολύ ενδιαφέρουσες και ομολογουμένως χρήσιμες παρουσιάσεις των εκπροσώπων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος», κ.κ. Σελλή Δημητρίου, Μπουκάρα Μαριάνθης και Παγούνη Βασιλικής στις 10, 14 και 16 Νοεμβρίου 2023.

Με τρόπο ευχάριστο και παιδαγωγικό προβλήθηκαν ουσιαστικές πληροφορίες για τα συστατικά και τις λειτουργίες του αίματος, τη διαδικασία της αιμοδοσίας, αλλά και αναδείχθηκαν τα θετικά που αποκομίζουν οι εθελοντές αιμοδότες από αυτή την ύψιστη πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Οι «Δεσμοί Αίματος», χάρη στην ενεργό εθελοντική δράση των πρωτεργατών του Συλλόγου, έδωσαν για ακόμη μια φορά ένα «μάθημα ζωής» στα μέλη της σχολικής μας κοινότητας και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε θερμά και τους συγχαίρουμε άλλη μια φορά για το αξιοθαύμαστο κοινωνικό έργο τους!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ