ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Έρχεται για 8η χρονιά το «Artemisio Mountain Running» στην Καρυά Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. | | |
Δρομικό άθλημα
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στο πανέμορφο χωριό της Καρυάς Αργολίδας θα διεξαχθεί για 8η χρονιά ο πασίγνωστος αγώνας ορεινού τρεξίματος, με την επωνυμία «Artemisio Mountain Running», ο οποίος διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Απανταχού Καρυωτών «Το Αρτεμίσιο».

Η Οργανωτική Επιτροπή του #AMR έχει φουλάρει εδώ και μήνες τις μηχανές της, προκειμένου και φέτος οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες να απολαύσουν μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, καθώς για πρώτη χρονιά ο αγώνας συγκαταλέγεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορεινού Τρεξίματος (ITRA), γεγονός που τον εδραιώνει στις σημαντικότερες βαθμολογούμενες διοργανώσεις τέτοιου είδους.

Καταξιωμένοι και σημαντικοί αθλητές θα συμμετάσχουν και φέτος στον αγώνα, ο οποίος εκκινεί στην πλατεία του χωριού, διασχίζει το πανέμορφο Αρτεμίσιο Όρος και επιστρέφει και πάλι στην Καρυά για τερματισμό.

Εκτός από τις κλασικές διαδρομές των 26Κ και 12Κ, καθώς και τον παιδικό αγώνα του 1,5χλμ, η Οργανωτική Επιτροπή φέτος για πρώτη φορά εισάγει και τον αγώνα των 5Κ (πέντε χιλιομέτρων), προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτόν και άτομα, τα οποία δεν είναι τόσο πολύ εξοικειωμένα με τις δύσκολες απαιτήσεις του βουνού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ