ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Βράβευση Μαθητή του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:45:00 π.μ. | |
Βασίλης Σάββας
Βράβευση του μαθητή Βασίλη Σάββα της Α΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας με τίτλο: “Ηγέτες Ακεραιότητας του Αύριο: με θέμα: “Όχι” στη Βία, “Ναι” στη Φιλία. Κάνε block στον εκφοβισμό”.

Ο Διαγωνισμός προκηρύχθηκε από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, τη Βιβλιοθήκη της Βουλής και την Εκπαιδευτική Τηλεόραση της Βουλής για το σχολικό έτος 2022-2023.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την 20/11/2023 στη Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων.
Συνολικά, εκπροσωπήθηκαν 176 σχολεία από όλη την επικράτεια με τη συμμετοχή 1.975 μαθητών και μαθητριών και τη δημιουργία 1.184 έργων. Τα μαθητικά έργα που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και βραβεύθηκαν είναι 12 έργα. Πέραν αυτών, εκτίθενται συνολικά 120 έργα μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν και συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία στον διαγωνισμό, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ του σεβασμού της ιδιαιτερότητας του κάθε παιδιού, της αποδοχής της διαφορετικότητας, της δικαιοσύνης, της ακεραιότητας και της αλληλεγγύης.

Τα έργα αυτά, τα επεξεργάστηκαν (τα έβαλαν σε κορνίζες, γράφτηκαν σε όμορφες ταμπελίτσες τα ονόματα των παιδιών, το σχολείο από όπου προέρχονται καθώς και το θέμα του κάθε έργου) και δημιούργησαν μια εικαστική έκθεση, σε ένα πραγματικά πολύ ωραίο χώρο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ