ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Το βιβλίο "Θέατρο Παράδεισος - Θίασος Αγγέλων" του Παύλου Λιάρου παρουσιάστηκε στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 π.μ. | |
Παύλος Λιάρος
Στη Βιβλιοθήκη του Ναυπλίου παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, το νέο βιβλίο του ηθοποιού Παύλου Λιάρου με τίτλο "Θέατρο Παράδεισος - Θίασος Αγγέλων, Ορέστης Μακρής-Κώστας Χατζηχρήστος".
Στο πάνελ ήταν ο ίδιος ο συγγραφέας, η πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου Άννα Φόνσου, ο πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Βασίλης Τσιλιμίγκρας και ο δημοσιογράφος Γιάννης Γαλανόπουλος στο συντονισμό..
Με αφορμή το βιβλίο οι δύο ηθοποιοί θυμήθηκαν ωραίες στιγμές από την πορεία τους στην τέχνη ενώ διάβασαν αποσπάσματα του βιβλίου.
Το βιβλίο του Παύλου Λιάρου είναι αυτοέκδοση και διατίθεται από τον ίδιο τον συγγραφέα. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο όμιλος τουριστικών καταλυμάτων ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΉ και το εστιατόριο ΑΡΑΠΑΚΟΣ.
Στο εισαγωγικό του σημείωμα ο Παύλος Λιάρος για το συγκεκριμένο βιβλίο γράφει: «Όσο είμαστε ζωντανοί ξεχνάμε πόσο εύθραυστοι είμαστε. Ξεχνάμε ότι ζούμε κάτω από τη σκιά του Θανάτου. 
Ο Καραγάτσης γράφει στον Γιούγκερμαν: “Η μοίρα των ανθρώπων είναι ο θάνατος. Η μοίρα των Θεών είναι η λήθη» κι εγώ για την περίπτωση θα τολμούσα να συμπληρώσω, η μοίρα τέτοιων ανθρώπων δεν είναι η λήθη. Η αγάπη του κόσμου από γενιά σε γενιά τους διατηρεί ζωντανούς στη ζωή μας… στην ψυχή μας. Θα τολμούσα να πω αθάνατους”».
Ο Παύλος Λιάρος τέλειωσε τη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη. Μαθητής στη σχολή, στο πρώτο έτος, συμπρωταγωνιστεί πλάι στον Γιώργο Φούντα και τη Μάρω Κοντού στην ταινία «Το κάθαρμα». Από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε 35 ελληνικές ταινίες.
 Στο θέατρο έχει συμπρωταγωνιστήσει πλάι στην Έλλη Λαμπέτη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, την Αντιγόνη Βαλάκου, την Ρένα Βλαχοπούλου, την Μάρω Κοντού, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τον Σωτήρη Μουστάκα, τον Νίκο Χατζίσκο, την Τιτίκα Νικηφοράκη καθώς και άλλους γνωστούς και καταξιωμένους ηθοποιούς. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές και έχει σκηνοθετήσει βιντεοταινίες και ντοκιμαντέρ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ