ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Εκδήλωση για την ιστορική επέτειο της απελευθέρωσης του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | |
Χορωδία
Την ιστορική επέτειο της κατάληψης του Παλαμηδίου και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον Τουρκικό ζυγό γιόρτασε, παρουσία πλήθους κόσμου, ο Προοδευτικός Σύλλογός Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 με επετειακή εκδήλωση στο «Βουλευτικό» της πόλης.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Ναυπλιώτης καθηγητής Απόστολος Κοϊνης, ενώ συμμετείχε η Χορωδία Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου Μικτό Πολυφωνικό Σχήμα υπό την Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Θεοδόση Αντωνιάδη και στο πίανο την Ελένη Μπέλεση. 
Το πρόγραμμα περιελάβανε χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο τον Συλλόγου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, εκπρόσωπο της γενέτειρας του Πορθητή και από τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ»
Η χορωδία απέδωσε τα τραγούδια, « Το χάραμα επήρα -- Ελεύθεροι Πολιορκημένοι »
Ποίηση : Διονύσιος Σολωμός Μουσική : Χρήστος Λεοντής, «Μητέρα μεγαλόχαρη - Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» Ποίηση : Διονύσιος Σολωμός Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος Σόλο : Βαγγέλης Ζερβόπουλος,  «Φεύγει ο χορός - Διθύραμβος ΙΙ » Ποίηση : Άγγελος Σικελιανός Μουσική : Βασίλης Μακρίδης.
Ακολούθησε απονομή τιμητικών διακρίσεων και η εκδηλωση έκλεισε από την χορωδία με το Χαίρε Ανάπλι Ποίηση - Μουσική : Λέων Ρηγίδης Επεξεργασία : Βασίλης Χαραμής και τον Εθνικό ύμνο. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ