ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Το Επιμελητήριο Αργολίδας βράβευσε τους πρωτεύσαντες αποφοίτους των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:39:00 μ.μ. | |
Αίθουσα εκδηλώσεων
Με επιτυχία πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Άργους, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, εκδήλωση απονομής επαίνων και χρηματικών βραβείων στους πρωτεύσαντες αποφοίτους των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών του Ν. Αργολίδας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του.
Το Επιμελητήριο Αργολίδας μετά από μία μικρή παύση λόγω τεχνικού ζητήματος ενεργοποίησε ξανά το θεσμό των βραβεύσεων και προχώρησε σε βράβευση 20 αποφοίτων που πρώτευσαν κατά το σχολικό έτος 2022-2023 ανά ειδικότητα-τμήμα και σχολή.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτιος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την θετική ανταπόκριση στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου, συνεχάρη τους αποφοίτους των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών της Αργολίδας που πρώτευσαν, τους γονείς και τους καθηγητές τους, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Αποτελεί χρέος όλων να σταθούμε δίπλα στους νέους ώστε να συνεχίσουν να οραματίζονται». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα και αναβάθμιση της Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ,αλλά και στη συνδρομή της στην άμβλυνση του προβλήματος της ανεργίας. Εξέφρασε την ανησυχία του για τη νέα γενιά και έκανε μνεία στη στενή συνεργασία του Επιμελητηρίου με τις Τεχνικές, Επαγγελματικές και Ανώτατες Σχολές. Ανέλυσε εκτενώς τις δράσεις του Επιμελητηρίου που συνέβαλλαν στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας, της καινοτομίας, της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης των επιχειρήσεων-μελών του.
Παρουσίασε τις ενέργειες που κατέστησαν το Επιμελητήριο Αργολίδας στα πιο σύγχρονα της χώρας, καθώς υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας. Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Πρόεδρος προέτρεψε τους αποφοίτους να μη χάσουν την πίστη στον εαυτό τους και να μη σταματήσουν να αγωνίζονται με αισιοδοξία και θάρρος όσο κι αν οι συνθήκες είναι αντίξοες για την επίτευξη των στόχων τους! Ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και στην κοινωνική τους παρουσία ως σκεπτόμενοι και ενεργοί πολίτες.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Άργους κ. Γαβρίλος Θεόδωρος, οι βουλευτές Αργολίδας κ. Ανδριανός Ιωάννης, κ. Γαβρήλος Γεώργιος και κ. Πουλάς Ανδρέας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και νεοκλεγείς Δήμαρχος του Δ. Άργους-Μυκηνών κ. Μαλτέζος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας κ. Κολεβέντης Φώτιος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Πολύδωρος Βασίλειος και ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σελλής.
Από το Επιμελητήριο Αργολίδας παρευρέθηκαν ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Γκαρκάσουλας Κωνσταντίνος, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Δανούσης Εμμανουήλ, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Παπαθανασίου Θεόδωρος, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Μαγκλάρας Δημήτριος αλλά και μέλη του Δ.Σ.
Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων o Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου της Π.Ε. Αργολίδας κ. Σιδέρης Βασίλειος, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άργους κα Τζίμου Αναστασία, ο Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου κ. Δωροβίνης Γεώργιος, ο Διευθυντής Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Πελοποννήσου κ. Καχριμάνης Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής ΔΥΠΑ-ΕΠΑΣ Μαθητείας κ. Οικονόμου Φίλιππος, ο Διευθυντής Δ. Ι.Ε.Κ. Άργους κ. Δελής Φίλιππος, εκπρόσωποι από το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους, το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Άργους, των Ομοσπονδιών, Σωματείων και Συλλόγων, υποψήφιοι πολιτευτές, καθηγητές και γονείς των βραβευθέντων κ.α.
Ακολούθησε η απονομή βραβείων με ένα σύντομο ευχαριστήριο λόγο των βραβευθέντων.
Το Επιμελητήριο Αργολίδας θα συνεχίσει να υποστηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά στην πραγμάτωση των ονείρων της με κάθε πρόσφορο μέσο, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο το κατάλληλο κλίμα συνεργασίας μεταξύ των επιχειρηματικών φορέων και των αυριανών στελεχών που θα ενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία.
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ