ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Καιρός: Ξαναγυρνάνε οι νοτιάδες - Νέα ψυχρή εισβολή από τα Βαλκάνια το Σαββατοκύριακο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:01:00 μ.μ. |
Χάρτης καιρού
Αλλαγή στο σκηνικού του καιρού σήμερα και σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου από την Τρίτη γυρίζει ο αέρας σε νοτιά. Έτσι, από αύριο θα έχουμε νοτιάδες, άνοδος της θερμοκρασίες, αλλά και αρκετές βροχές.


Αυτή η αλλαγή θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή, με ένα ερώτημα να γεννιέται για τον καιρό του Σαββατοκύριακου, καθώς όπως τονίζει φαίνεται στα Βαλκάνια μία νέα κατεβασιά αρκετά ψυχρών αερίων μαζών. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν αυτές οι αέριες μάζες επηρεάσουν και την Ελλάδα αν ναι, σε ποιο βαθμό.

Αναλυτικά η ανάρτηση και οι χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι καλησπέρα!

Μετά την σταδιακή στροφή των ανέμων κυρίως από την Τρίτη σε νοτιάδες και την άνοδο της θερμοκρασίας και τις τοπικές βροχές που αυτοί αναμένεται να φέρουν σε αρκετές περιοχές της χώρας έως και την Παρασκευή, ενδιαφέρον για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο παρουσιάζει το "τρέξιμο" του έγκυρου προγνωστικού μοντέλου της Βρετανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, UKMO όπου θέλει νέα κατεβασιά αρκετά ψυχρών αερίων μαζών στα Βαλκάνια!!!

Το αν αυτές θα επηρεάσουν και με ποιο τρόπο τον καιρό και την Ελλάδα θα το βλέπουμε καθημερινά στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 από ΔΕΥ- ΠΑΡ στις 19:15!


Για να μη χάνετε τον ...καιρό σας
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ