ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Χορωδία από την Αργολίδα στο πανηγύρι του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Λεβιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:28:00 μ.μ. | | |
Ιεοροψάλτες
Ο «Εν Αργολίδι Σύλλογος Μουσικόφιλων Κωνσταντινουπόλεως» και κλιμάκιο της χορωδίας αυτού που φέρει την επωνυμία: «ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΟΝ-ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΪΚΟΠΟΥΛΟΣ», κατόπιν προσκλήσεως του εφημερίου του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Λεβιδίου πατρός Προκοπίου Δαμάλα, πλαισίωσε το ιερό αναλόγιο και απέδωσε εξαιρετικά τους ύμνους της εορτής σύμφωνα με το ύφος της Μ.τ.Χ.ε. 
 Προ του πανηγυρικού εσπερινού εκομίσθη παρά του ηγουμένου της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Γοργοεπηκόου Νεστάνης, π. Νεκταρίου Παπανικολάου, απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Μοδέστου Πατριάρχου Ιεροσολύμων προς ευλογία και αγιασμό των πιστών. 
Ο χοροστατών Θεοφιλέστατος επίσκοπος Τεγέας κ.κ. Θεόκλητος μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου. 
Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης και ιεροκήρυκας π. Ιάκωβος Κωνσταντίνου ενώ την πανήγυρη ελάμπρυναν με την παρουσία τους κληρικοί της Μητροπόλεως. Ύστερα, ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Μοδέστου ενώ μετά του «Δι’ευχών» προσεφέρθησαν κεράσματα και άρτοι σε όλους τους παρευρισκομένους προσκυνητάς.

Η Χάρις των Αγίων Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των επουρανίων Δυνάμεων Ασωμάτων να σκέπει, να φρουρεί και να επισκιάζει άπαντες τους φιλεόρτους και φιλακόλουθους πιστούς που τιμούν την μνήμη τους.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ