ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Ναύπλιο: Θα λειτουργήσουν τα σχολεία κατά την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης - Δεν θα γίνει παρέλαση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:18:00 μ.μ. | |
Αναστάτωση έχει προκληθεί στα σχολεία της πόλης του Ναυπλίου, για το αν θα είναι ανοιχτά ή κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, κατά την ημέρα της επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης από τον Τουρκικό ζυγό στις 30 Νοεμβρίου 2023.

Μετά από επικοινωνία μας με τον Δήμο Ναυπλιέων και αφού προηγήθηκε συνεννόηση του Δημάρχου και των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποφασίστηκε πως τα σχολεία θα λειτουργήσουν και θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα σε κάθε σχολική μονάδα για την απελευθέρωση της πόλης.

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν στα σχολεία εκτός του αφιερώματος για την απελευθέρωση, θα τηρηθεί το υπόλοιπο ωρολόγιο πρόγραμμα της ημέρας και τι ώρα θα σχολάσουν οι μαθητές.

Πάντως τα παιδιά θα πάνε στα σχολεία κανονικά.

Στις επετειακές εκδηλώσεις στο φρούριο του Παλαμηδίου και στο άγαλμα του Στάικου Σταϊκόπουλου όπου θα γίνουν καταθέσεις στεφάνων θα συμμετέχει αντιπροσωπία με την σημαία από κάθε σχολείου.

Επίσης όπως έγινε γνωστό δεν θα γίνει παρέλαση όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί...

Οι υπόλοιπες επετειακές εκδηλώσεις με την Δοξολογία στον Άγιο Ανδρέα στο Παλαμήδι και τις καταθέσεις στεφάνων στο άγαλμα του Στάικου Σταϊκόπολου θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ