ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Θεατροδρόμιο: Οι Φίλοι του Θέατρου στο Ναύπλιο πάνε σε εκλογές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:30:00 μ.μ. | | |
Θεατροδρόμιο
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεατροδρομίου – Οι Φίλοι του Θέατρου στο Ναύπλιο, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 10:30 το πρωί, στον κάτω χώρο του Βουλευτικού στο Ναύπλιο θα γίνει η γενική συνέλευση απολογισμού των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού του συμβουλίου.


Το διοικητικό συμβούλιο του Θεατροδρομίουπροσκαλεί όσες και όσους ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό συμβούλιο να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο στέλνοντας μήνυμα στοemail:theatrodromio@gmail.com

Μετά από αρκετά χρόνια, και τον εγκλεισμό λόγω τηςπανδημίας, οι εκλογές που θα γίνουν είναι η αφορμή, και το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του Θεατροδρομίου προσκαλείόλες/ους, να ξανανταμώσουμε, να μοιραστούμε ιδέες και όνειρα, και να συζητήσουμε για τις δράσεις τις οποίες προγραμματίζουμε, αλλά και τις προτάσειςσας για νέες δράσεις.

**Ο Σύλλογος χρειάζεται την ετήσια συνδρομή των μελών (10 ευρώ). Λόγω της πανδημίας, θα εξοφληθούν οι υποχρεώσεις των μελών μόνο για τα 2 τελευταία έτη (2022 και 2023). Ήδη προγραμματίζουμε να υλοποιήσουμε όμορφες ιδέες, και χρειαζόμαστε υλικά.. η συνδρομή είναι απαραίτητη.

Θεατροδρόμιο – Οι Φίλοι του Θέατρου στο ΝαύπλιοΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ