ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Νύχτα με επεισόδια από Ρομά - Τρόμος στα Μέγαρα για επιβάτες λεωφορείου από το Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:41:00 π.μ. | | |
Νύχτα με επεισόδια από Ρομά
Νύχτα επεισοδίων το βράδυ της Τρίτης με δεκάδες Ρομά να διαμαρτύρονται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου από αστυνομικού στη Βοιωτία και να στήσει οδοφράγματα σε Μέγαρα, Θήβα, Αλίαρτο, Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη.

Στα Μέγαρα, αποκαταστάθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της η κυκλοφορία στην Εθνικής Οδό Αθηνών Κορίνθου που είχε διακοπεί για περισσότερο από μία ώρα, όταν ομάδα Ρομά εκτόξευσε πέτρες στο οδόστρωμα και έβαλε φωτιά σε λάστιχα.

Οι συγκεντρωμένοι Ρομά έβαλαν φωτιά σε λάστιχα και πετούσαν πέτρες στο οδόστρωμα θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Σύμφωνα με το thriassio.gr ομάδα Ρομά έσπασε τις τζαμαρίες λεωφορείου τη στιγμή που αυτό επέστρεφε από το Ναύπλιο. Οι επιβάτες τρομοκρατημένοι κατέβηκαν από το λεωφορείο ενώ ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία.

Θήβα

Στο Πυρί της Θήβας, τη γέφυρα της εθνικής οδού Λιβαδειάς - Θήβας, στο ύψος της Αλιάρτου, έχουν συγκεντρωθεί Ρομά, έχουν στήσει οδοφράγματα και έχουν βάλει φωτιές, με συνέπεια η κίνηση να διεξάγεται από παρακαμπτήριους.

Στην Αλίαρτο, ο Δήμαρχος, Γιώργος Ντασιώτης, τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν σύμφωνα με το permissos.gr συγκεντρωμένοι του πεταξαν μπουκάλια.

Θεσσαλονίκη


Αντίστοιχη εικόνα και στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το thestival.gr, ομάδα Ρομά που αποτελούνταν από περίπου 20 άτομα βγήκαν από τον οικισμό «Αγία Σοφία» στα Διαβατά και έκλεισαν τον δρόμο της οδού Πόντου, καίγοντας αντικείμενα και στήνοντας οδοφράγματα.

Στο σημείο είχαν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες απώθησαν τα άτομα προς τον οικισμό με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Χαλκίδα

Αποκλεισμένη είναι περιοχή στην πόλη της Χαλκίδας από τις Καμάρες μέχρι τα ΚΤΕΛ από ρομά που βρίσκονται στην οδό Στύρων και έχουν ανάψει φωτιές σε λάστιχα που πήραν από παρακείμενο κατάστημα διαμαρτυρόμενοι για τον Θάνατο του 17χρονου από αστυνομικό στο Λεοντάρι Βοιωτίας.

Τα αποκλειστικά βίντεο που εξασφάλισε το eviaonline δείχνουν τις φωτιές που άναψαν οι Ρομά στο δρόμο.

Η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 17χρονου

Από το τραύμα που του προκάλεσε η σφαίρα του αστυνομικού στην αριστερή τραχηλική χώρα επήλθε ο θάνατος του 17χρονου Ρομά στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, από την ιατροδικαστική εξέταση, προέκυψε ότι η βολίδα αρχικά προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα και μετά συνέχισε, καταλήγοντας στην αριστερή τραχηλική χώρα.

Η βολίδα βρέθηκε προς τα κάτω, στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα, εντός των μυών, οκτώ εκατοστά πιο πάνω από τη δεξιά θηλή.

Όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση, όταν η βολίδα μπήκε μέσα στον λαιμό έκανε κάταγμα 4ου και 5ου αυχενικού σπονδύλου.

Από την ιατροδικαστκή εξέταση, φάνηκε ότι η βολή πραγματοποιήθηκε σε μικρή απόσταση από το θύμα, ενώ ο 17χρονος έφερε και εκδορές τριβής στην αριστερή μετωπιαία χώρα και στα αριστερά ζυγωματικά. Τέλος, όπως διαπιστώθηκε, ο 17χρονος δεν έφερε τραύματα στα πλευρά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ