ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Νέα κινητοποίηση στο Άργος για αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. | | |
Παλαιστινιακές σημαίες
"Συνεχίζουμε δυναμικά με νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης την Παρασκευή 10/11 στις 6μμ στο Άργος. Τώρα δεν μπορεί κανείς να μείνει σιωπηλός απέναντι στο δολοφονικό Ισραήλ και στους συνενόχους του, τις ΗΠΑ, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ που σφαγιάζουν αδιακρίτως τον παλαιστινιακό λαό.

Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με τα εκατομμύρια εργαζομένων στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο που διαδηλώνουν ενάντια στην αδικία, ενάντια στην καταπίεση, στην εκμετάλλευση.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για να σταματήσει η επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας στο πόλεμο, να επιστρέψουν όλες οι ελληνικές φρεγάτες από την Ανατ. Μεσόγειο, να μη γίνει το αεροδρόμιο της Ελευσίνας πολεμικό ορμητήριο των ΝΑΤΟικών στη Μέση Ανατολή, να κλείσουν όλες οι ξένες βάσεις!

Δυναμώνουμε τον αγώνα για να σταματήσει η χώρα μας κάθε οικονομική - πολιτική - στρατιωτική συνεργασία με το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ!Για να επιστρέψουν οι πρόσφυγες και να απελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκιο του παλαιστινιακού λαού που παλεύει για να αποτινάξει την ισραηλινή κατοχή και να κερδίσει την εθνική και κοινωνική του απελευθέρωση!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης και στο δικαίωμα του για Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατ. Ιερουσαλήμ.

Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών!"

Να σταματήσει τώρα το μακελειό στη Γάζα!
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης!
Παρασκευή 10/11 στο Άργος Πλατεία Δικαστηρίων 6μμ

Δελτίο τύπου 
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ