ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Διευθυντής Παιδιατρικής Γ.Ν. Άργους: 1302 μητέρες μου ζήτησαν πλαστή γνωμάτευση για να εμποδίσουν την επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 μ.μ. | |
Ενεργοί Μπαμπάδες
Δελτίο τύπου

Στη δημόσια Διαβούλευση νομοθετικής πρωτοβουλίας του Υπ. Δικαιοσύνης που διεξάγεται από την 28/11/2023 και θα ολοκληρωθεί την 28/12/2023 με θέμα «Παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για την επιτάχυνση και την ποιοτική αναβάθμιση της ποινικής δίκης – Εκσυγχρονισμός του νομοθετικού πλαισίου για την πρόληψη και την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας», την 13/12/2023 και στο Κεφάλαιο Δ (σελ. 6) εμφανίζεται το κάτωθι σχόλιο από τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής ΓΝ του Άργους Τράσια Χρήστο ο οποίος καταγγέλλει ΕΠΩΝΥΜΑ ότι σε διάστημα 6 ετών του ζητήθηκε από 1302 μητέρες να τους χορηγήσει ΠΛΑΣΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ώστε να παρεμποδίσουν την επικοινωνία με τον πατέρα.


Ακολουθεί αυτούσιο το μήνυμα του από την δημόσια διαβούλευση13 Δεκεμβρίου 2023, 15:50 | Τράσιας Χρήστος Διευθυντής Παιδιατρικής κλινικής ΓΝ Άργους.
Μόνιμος Σύνδεσμος

Απόσυρση άμεσα του εδαφίου για τους παιδοψυχολόγους. Οι εκθέσεις τους γίνονται επί πληρωμή και με απουσία του ενός γονέα. Ενδοοικογενειακή βία σε χείριστη μορφή είναι η γονεϊκή αποξένωση. Σε προσωπική μου στατιστική καταγραφή από το 2017 είχα 1302 περιστατικά μητέρων που μου ζητούσαν πλαστή ιατρική γνωμάτευση για να εμποδίσουν την επικοινωνία με τον έτερο γονέα. Εξωφρενικό.

Ποινική καταδίκη άμεση για παραβίαση δικαστικής απόφασης σε ότι αφορά το οικογενειακό δίκαιο. Βαριές τιμωρίες ποινικές σε δικηγόρους που για προσωπικό όφελος κατευθύνουν καταστάσεις. Ο θεσμός του γάμου είναι σε κρίση, η υπογεννητικότητα στη χώρα είναι μείζον πρόβλημα αν δεν λυθούν τα θέματα συνεπιμέλειας δεν θα λυθεί πότε.

Η ενδοοικογενειακή βία έχει ρίζες στην έκφραση «Σου παίρνω τα παιδιά και φεύγω» που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τους σύγχρονους μπαμπάδες. Διορθώσετε νοοτροπίες με το νομοσχέδιο σας για να αλλάξουν όλα.

Με εκτίμηση.

Με την δημοσιοποίηση των παραπάνω διαμαρτυρόμαστε εντόνως γιατί ενώ οι πατέρες χρόνια βασανίζονται από την μάστιγα της παραβίασης δικαστικών αποφάσεων και παρεμπόδισης επικοινωνίας, η οποία συνήθως οδηγεί στην αποξένωση, η κυβέρνηση “εκσυγχρονίζει” την Δικαιοσύνη με ένα νομοσχέδιο στο οποίο ο θύτης και το θύμα καθορίζονται ανάλογα με το φύλο τους.

Ένα νομοσχέδιο που απαξιώνει και προσβάλλει το ανδρικό φύλο, το κατατάσσει στην κατηγορία των κακοποιητών και συντάσσεται απόλυτα με τον φεμινιστικό παραλογισμό ο οποίος έχει εισβάλλει στην ζωή μας και στα Υπουργεία επιβάλλοντας την έμφυλη διάκριση.

Ενεργοί Μπαμπάδες για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Α.Μ.Κ.Ε.)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ