ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών και Φίλων Κρήτης Αργολίδας «Ο ΜΙΝΩΑΣ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 π.μ. | |
Κρήτες
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ενώσεως Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας “ΜΙΝΩΑΣ”, μέλους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων.
Η πρώτη συνεδρίαση έλαβε χώρα την 6η Δεκεμβρίου 2023 και ημέρα Τετάρτη με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την 3ετία 2023-2026 να έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΑΠΗ ΣΥΝΟΛΑΚΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΥ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΥΧΛΗ

ΤΑΜΙΑΣ: ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΔΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (SOCIAL MEDIA): ΧΡΥΣΑ ΣΑΒΒΑΚΗ

ΕΦΟΡΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΑΛΙΔΗΣ

ΜΕΛΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΔΑΚΗΣ

ΜΕΛΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΥΧΛΗΣ
Για την εκλογή της η νέα Πρόεδρος της Ενώσεως Κρητών Αργολίδας δήλωσε: Είναι μεγάλη μου τιμή να εκλεγώ σε αυτόν τον ρόλο από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Βλέπω σε αυτόν, όχι μόνο το καθήκον να εκπροσωπήσω τον Σύλλογο, αλλά να διατηρήσω και να διασώσω τη γνήσια ιστορική κρητική παράδοση. 
Ευχαριστούμε θερμότατα τον πατέρα Ελευθέριο Μίχο που μας φιλοξένησε υποδειγματικά στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, καθώς επίσης τους συμπατριώτες και τους φίλους μας από όλη την Αργολίδα που στήριξαν τη συνέχιση και ανανέωση του Συλλόγου με τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες. 
Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε τους συμπατριώτες μας από τον Σύλλογο Μεσσαριτών Αττικής και την Πρόεδρο κα Χαρά Κουρτικάκη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχήθηκαν σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία, υπό τον ήχο της κρητικής λύρας!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ