ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Αργολίδα: 21ο Trail Ride & Experience Trophy με πολλές off road οδηγικές απολαύσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:46:00 μ.μ. | |
4Χ4
Η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ διοργανώνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το 21ο Trail Ride & Experience Trophy. Η διαδρομή είναι η ωραιότερη που έχει σχεδιαστεί ποτέ σε αγώνα Trail Ride και υπόσχεται πολλές off road οδηγικές απολαύσεις. 

Θα κινηθεί στην Αργολίδα. 

Τα 100 περίπου χορταστικά χιλιόμετρα, θα προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες περιπέτειας. Περιλαμβάνει 6 Ε.Δ.Α. οι οποίες θα κρίνουν τους νικητές. 

Η ακρίβεια στην οδήγηση, η περιπέτεια, η πλοήγηση, ο προσανατολισμός, η καλή και γρήγορη συνεργασία οδηγού συνοδηγού, θα είναι τα ζητούμενα για την επιτυχία. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα τα πληρώματα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης του αγώνα Μικρό Καφέ  στις 09:00. Ο τερματισμός θα γίνει στο Ψητοπωλείο Σουβλομαγκιές 
Τα πληρώματα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα, δίπλωμα, ασφάλεια και όλα τα απαραίτητα έγγραφα του αυτοκίνητου σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ., χρονόμετρο και κάποια εφαρμογή στο κινητό ή όργανο καταμέτρησης απόστασης. 

Στα αυτοκίνητα πρέπει να υπάρχει πυροσβεστήρας, τρίγωνο, φωσφοριζέ γιλέκα, ιμάντας ρυμούλκησης και ότι προβλέπεται από τον Κ.Ο.Κ. 

Για πληροφορίες καλέστε στο 6934087029 Χριστόδουλος Πενταράς.

Ζήστε την απόλυτη off-road περιπέτεια μέσα από την εμπειρία του 21ου Trail Ride & Experience Trophy
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ