ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Αύξηση και στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Αργολίδας κατά 9%

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. | |
Λεωφορείο
Κατά 9% αυξήθηκε η τιμή του εισιτηρίου στα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ ανά την επικράτεια, καθώς η συμφωνία στην οποία κατέληξε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για αύξηση κατά 0,10 λεπτά έχει άμεση ισχύ.

Όπως αναγράφεται στο ΦΕΚ, με τον χιλιομετρικό συντελεστή για την Καρδίτσα, την Αργολίδα, τη Δράμα, τη Θήβα, τα Ιωάννινα, την Καβάλα, τη Λιβαδειά, τη Μεσσηνία, τη Ξάνθη, την Πιερία, τη Σέρρες, τα Τρίκαλα, τη Φθιώτιδα, τη Χαλκιδική, να διαμορφώνεται στο 0,0931.

Κατά τους επαγγελματίες του κλάδου, η άνοδος της τιμής των εισιτηρίων υπήρξε επιβεβλημένη λόγω αυξημένου λειτουργικού κόστους, ενώ η τελευταία φορά που ανατιμήθηκαν τα κόμιστρα των ΚΤΕΛ ήταν το 2010.

«Το κοινωνικό έργο των ΚΤΕΛ συνεχίστηκε παρά τις αντίξοες συνθήκες που ενέσκηψαν όλα αυτά τα χρόνια. Απορροφήσαμε ως Αστικά ΚΤΕΛ όλους τους οικονομικούς κραδασμούς που προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες οικονομικές και υγειονομικές κρίσεις, σεβόμενοι πρώτα από όλα την κοινωνία και το επιβατικό μας κοινό» δήλωσε ο Μιχάλης Σακελλαρίου, πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ) και διευθύνων σύμβουλος των ΚΤΕΛ Λάρισας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ