ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Γυμνασίου Νέας Κίου στον Αγ. Λουκά Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:49:00 μ.μ. | | |
Μαθητές σχολείου
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 το Γυμνάσιο Νέας Κίου με θρησκευτική κατάνυξη παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στο πλαίσιο του εκκλησιασμού του σχολείου μας για τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων στον Άγιο Λουκά στα Λευκάκια χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκταρίου.
Στη συνέχεια, οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν από τον Σεβασμιώτατο στο Μουσείο του Αγίου Λουκά που βρίσκεται στο χώρο της εκκλησίας. Ακολούθησε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που είχαν προετοιμάσει μαθητές υπό την καθοδήγηση της θεολόγου του σχολείου μας κ. Βελλίνη. Ο Σεβασμιώτατος παρακολούθησε με μεγάλη χαρά τα παιδιά μας που έψαλαν τα κάλαντα και στο τέλος της εκδήλωσης τα "ασήμωσε" για το καλό.
Τα παιδιά της εθελοντικής ομάδας του σχολείου μας προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο και σε όλους όσους ήταν στην εκδήλωση χειροποίητες ευχητήριες κάρτες που επιμελήθηκαν οι ίδιοι καθώς και γλυκίσματα και χυμούς.
Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο καθώς και τον εφημέριο του Αγίου Λουκά π. Δημήτριο για τη φιλοξενία τους στον Ναό.
Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για τα γλυκίσματα που μας πρόσφεραν καθώς και την ΕΑΣΑ και τον πρόεδρο της κ. Σπύρο Αντωνόπουλο για την προσφορά χυμών.
Η διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Νέας Κίου εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το Νέο Έτος με υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ