ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Σωκράτης Τόλος: Συνταξιοδοτήθηκε ο υποδειγματικός αρχιφύλακας του Παλαμηδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:27:00 μ.μ. | |
Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Παλαμήδι
"Αγαπητέ και εκλεκτέ συνάδελφε Σωκράτη
 
Σήμερα που η μακρά υπηρεσιακή σου διαδρομή ολοκληρώνεται, μετά από 51 συναπτά έτη εργασιακού βίου, αισθάνομαι την ανάγκη να σταθώ μπροστά σου με σεβασμό και ευγνωμοσύνη και να σε ευχαριστήσω θερμά για την τεράστια προσφορά σου στην Αρχαιολογική Υπηρεσία.
 
Προσωπικότητες, όπως η δική σου, σπανίζουν όχι μόνο στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό εργασιακό χώρο και λαμπρύνουν με το ήθος και την επίδοσή τους χώρους ιδιαίτερους, όπως οι θύλακες πολιτισμού, τους οποίους έχουμε το προνόμιο να υπηρετούμε.

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας προσέφερες ακαταπόνητα αμέτρητες ώρες φροντίδας υπερβαίνοντας ωράρια και λοιπά τυπικά όρια υπηρεσιακών υποχρεώσεων.

Με μειλίχιο ύφος και πειστική επιχειρηματολογία δίδαξες σε όλους τους συναδέλφους που είχαν την τύχη να υπηρετήσουν υπό την επίβλεψή σου τις αρετές που κοσμούν έναν υπάλληλο φύλαξης και πληροφόρησης του Υπουργείου Πολιτισμού: υπευθυνότητα, ευγένεια, προθυμία, αξιοπρεπή εν γένει παρουσία στον υπηρεσιακό χώρο.
Το παράδειγμά σου ενέπνευσε και συμπαρέσυρε το προσωπικό του Φρουρίου του Παλαμηδίου που έγινε υποδειγματικός χώρος υποδοχής χιλιάδων επισκεπτών αλλά και διακεκριμένων προσκεκλημένων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Δεκάδες εκδηλώσεις που χαράχτηκαν στη μνήμη των συμμετεχόντων την τελευταία εικοσαετία οφείλουν την επιτυχία τους στην ιδιαίτερη υποστήριξη του προσωπικού που γαλούχησες και καθοδήγησες.
 
Οι μέρες και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα είναι δύσκολα για την υπηρεσία που θα σε αποστερηθεί, ευχόμαστε όμως να είναι ευτυχή και δημιουργικά για σένα και την υπέροχη οικογένειά σου.

Είμαστε βέβαιοι πως το παράδειγμά σου θα έχει πρόθυμους και άξιους συνεχιστές επ΄ ωφελεία της προστασίας, ανάδειξης και προβολής της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Αργολίδας.

Αγαπητέ Σωκράτη

Σε αποχαιρετώ με τιμή και βαθειά ευγνωμοσύνη για την προσφορά σου!"

Η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας
Άλκηστις Παπαδημητρίου
Αρχαιολόγος με βαθμό Α΄
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ