ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Η Θύελλα Ραφήνας υποδέχεται την Κυριακή στην έδρα της την Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. | |
Ποδόσφαιρο
Την προσεχή Κυριακή (10/12, 15:00) η Θύελλα Ραφήνας, υποδέχεται την Α.Ε. Ερμιονίδας, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 14η αγωνιστική στον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη που συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία της η οποία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου (9/12), προέρχεται από δύο «κολλητές» νίκες και θέλει να φτάσει σε τρίτο διαδοχικό τρίποντο, ώστε να σκαρφαλώσει πιο ψηλά στη βαθμολογία και κυρίως να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι «λιγνιτωρύχοι» θα χρειαστούν και πάλι τον κόσμο στο πλευρό τους και για το λόγο αυτό ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ομάδα από την Ερμιόνη έχουν οριστεί στη τιμή των 10 ευρώ και θα διατίθενται στο εκδοτήριο του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος» επί της οδού Χρήστου Μάντικα και συγκεκριμένα δίπλα από το περίπτερο την ημέρα του αγώνα.

Τέλος, το ματς με την Α.Ε. Ερμιονίδας θα «σφυρίξει» ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης (Αθηνών), με βοηθούς τους Θεόδωρο Γαλάνη (Αθηνών) και Νικήτα Βλατάκη (Αθηνών). Παρατηρητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Γεώργιος Λιανός (Βοιωτίας).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ