ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Έλενα Ράπτη από το Άργος: Οι απόφοιτοι των σχολών Τουρισμού είναι οι εκπρόσωποι της ελληνικής μας φιλοξενίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:08:00 μ.μ. | | |
Έλενα Ράπτη στο Άργος
Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, παρευρέθηκε στις 31/10 στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Τουρισμού Πελοποννήσου, στο Άργος, με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Καλωσόρισε τους σπουδαστές και τους ευχήθηκε να έχουν μία επιτυχημένη χρονιά γεμάτη γνώση και τουριστική κατάρτιση καθώς θα αποτελέσουν τους αυριανούς επαγγελματίες του κλάδου που θα στελεχώσουν τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Η Υφυπουργός δήλωσε: «Οι απόφοιτοι των σχολών του Υπουργείου Τουρισμού θα είναι οι εκπρόσωποι της ελληνικής μας φιλοξενίας. Το καλό μας πρόσωπο. Γι’ αυτό δική μας υποχρέωση είναι να εξασφαλίσουμε, ότι όλοι όσοι εμπιστεύονται τις εκπαιδευτικές δομές του Υπουργείου Τουρισμού, θα έχουν άρτια και σύγχρονη επαγγελματική κατάρτιση που θα αποτελεί εφόδιο ζωής για τους ίδιους και θα τους καθιστά περιζήτητους στην αγορά εργασίας».

Με τη συμμετοχή και των καθηγητών του ΙΕΚ Τουρισμού Πελοποννήσου και του πάντα δραστήριου διευθυντή Κωνσταντίνου Καχριμάνη πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο αγιασμό για μια καλότυχη και καλοτάξιδη χρονιά.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ