ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Εβδομάδα εκπαιδευτικών επισκέψεων της Τουριστικής Σχολής Άργους ΙΕΚ Τουρισμού Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. | |
Σπουδαστές στο ΑΜΑΝ ΖΟΕ
Εκπαιδευτικές επισκέψεις πραγματοποίησαν όλες οι ειδικότητες της Τουριστικής σχολής ΙΕΚ Τουρισμού ( Άργος) του Α και Β έτους σπουδών την εβδομάδα που πέρασε. 

Συγκεκριμένα το Α έτος σπουδών επισκέφθηκε το συνεργαζόμενο με την Τουριστική σχολή Άργους βραβευμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα AMAN ZOE στο Κρανίδι συνοδεία των εκπαιδευτικών-τριών όπου και ξεναγήθηκαν από το προσωπικό ανθρωπίνου δυναμικού σε όλα τα τμήματα που άπτονται του ενδιαφέροντος της κάθε ειδικότητας και του αντικειμένου σπουδών της σχολής. 
Το Β ετος σπουδών επισκέφθηκε συνοδεία των καθηγητών -τριών το επίσης συνεργαζόμενο με την Τουριστική σχολή βραβευμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα CLUB HOTEL CAZINO LOUTRAKIOU όπου και ξεναγήθηκαν από το προσωπικό στα διάφορα outlet και στους χώρους ενδιαφέροντος των τμημάτων ειδικότητας της σχολής μας. 

Οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν όλους τους χώρους και στις 2 μονάδες και να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας τους αλλά και να συνομιλήσουν με τα στελέχη των επιχειρήσεων ( απόφοιτοι κυρίως της σχολής μας ) για τις ευκαιρίες εργασίας & επαγγελματικής ανέλιξης αλλά και προοπτικής πρακτικής άσκησης . 

Ευχαριστούμε θερμότατα τα στελέχη της aman zoe κ Γκίωνη Παναγιώτη & Τζανή Θεόδωρο αλλά και του club hotel casino κ Κάππο Γεώργιο & Κωνσταντινίδη Κων/να για την άριστη και επωφελή ξενάγηση κυρίως για την ζεστή φιλοξενία που προσέφεραν στους μαθητές μας και το εκπαιδευτικό προσωπικό. 

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ