ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Ομιλία του π. Σπυρίδωνα Βασιλάκου στη Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:55:00 μ.μ. | | |
Μητροπολίτης Νεκτάριος
Με τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκταρίου, συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας.
Η Ιερά Μητρόπολη παρέχει μία ευκαιρία στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους.
Η δεύτερη συνάντηση για το 2023 πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στο Κέντρο «Πανταζής Royal» στη Δαλαμανάρα.
Ομιλητής ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Βασιλάκος και θέμα της ομιλίας του «Η πίστη στο Θεό ως σχέση μέσα στην οικογένεια».
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας ευχαρίστησε και καλωσόρισε τον Ιερέα π. Σπυρίδων Βασιλάκο και του ευχήθηκε να είναι πάντα γερός και δραστήριος .
Ο π. Σπυρίδων Βασιλάκος γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής σχολής Αθηνών και του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής σχολής Αθηνών. 
Τον Ιανουάριο του 1995 χειροτονήθηκε διάκονος από τον μακαριστό Μητροπολίτη πρ. Πειραιώς Καλλίνικο και το Σεπτέμβριο του 1998 πρεσβύτερος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρ. Θηβών και Λεβαδείας και νυν Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο.
Είναι εφημέριος του Ιερού Προσκυνηματικού ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών. Διακονεί ως υπεύθυνος του Εκκλησιαστικού Ραδιοφώνου της τοπικής Εκκλησίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από πέντε ετών και άνω.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ