ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Ναύπλιο: Εκκίνηση του αγώνα Ιστορικής Μνήμης για την Επέτειο της Άλωσης του Παλαμηδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 π.μ. | | |
Αθλητές
Δόθηκε η εκκίνηση στις 9 το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου του αγώνα Ιστορικής Μνήμης για την Επέτειο της Άλωσης του Παλαμηδίου.
Την διοργάνωση του αγώνα έχουν ο Δήμος Ναυπλιέων , ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού , Πολιτισμού , Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ ) , σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας.
Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Ο αγώνας Ιστορικής Μνήμης για την Επέτειο της Άλωσης του Παλαμηδίου , πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού .
Θα ακολουθήσει η εκκίνηση στις 11π.μ. του Παλαμήδειου Άθλου: «Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου – Nafplio Castle Run» με την ανάβαση των αθλητών που συμμετέχουν στο Παλαμήδι από τα θρυλικά 999 σκαλιά του.
Όλες οι διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό τον οριοθετημένο χώρο μπροστά από την είσοδο του Κάστρου επί της οδού 25ηςΜαρτίου .
Η διαδρομή δρόμου Ιστορικής Μνήμης για την Επέτειο της Άλωσης του Παλαμηδίου είχε εκκίνηση επί της οδού 25ης Μαρτίου.
Οι δρομείς συνεχίζουν λοξά αριστερά προς την Λεωφόρο Ασκληπιού έως και τον κόμβο Αγίας Ελεούσας όπου και πραγματοποιούν αναστροφή . Στη συνέχεια επιστρέφουν προς την πόλη από την Λεωφόρο Ασκληπιού , στρίβουν λοξά δεξιά στην Σιδηράς Μεραρχίας και έπειτα δεξιά στην Βασιλέως Παύλου . Διατρέχουν την επαρχιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου όπου και πραγματοποιούν αναστροφή στο ύψος της Περιφέρειας .
Επιστρέφουν από τον ίδιο δρόμο με κατεύθυνση δεξιά προς το λιμάνι ακολουθώντας την παραλιακή γραμμή . Τέλος , στρίβουν αριστερά στην Πολυζωίδη και τερματίζουν στο ίδιο σημείο.
Οι απονομές και των δυο αγωνισμάτων θα γίνουν από τις 12:30 έως τις 13:30
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ