ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Γ΄ Εθνική: Σκόνταψε ο Παναργειακός στη Κώ - Ήττα για την Ερμιονίδα από την Κόρινθο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. | | |
Ποδοσφαιρικός αγώνας
Στην ισοπαλία έμειναν Α.Ο Πυλίου και Παναργειακός για την 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος) σε ένα ματς χωρίς τέρματα. Λιγοστές φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες με τον Δρόσο στις καθυστερήσεις να χάνει σπουδαία ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και στο 12’ απείλησαν όταν ο Ελευθεριάδης δοκίμασε τα πόδια του έξω απ’ την περιοχή με τον Καζέλη να διώχνει σε κόρνερ. Ο Παναργειακός κυκλοφορούσε αλλά δεν έβρισε λύσεις, με τον Α.Ο Πυλίου να κλείνει ιδανικά τους χώρους. Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό και στο 39’ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 39’ όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του απ’ τον Μπριλάκη, η κεφαλιά του Συντιχάκη πέρασε έξω απ’ το δεξί δοκάρι του Καραργύρη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναργειακός απείλησε όταν στο 46’ ο Μαρίνης εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα δεξιά και ο Ελευθεριάδης πήρε την κεφαλιά με τον Καζέλη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα. Το ματς ήταν στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος με τον Α.Ο Πυλίου να αμύνεται ιδανικά ενώ στο 73’ απείλησε με το πλασέ του Χατζηβασίλη να περνά άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι πήγε περισσότερο στις στημένες φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν τεράστια ευκαιρία στο 92’ να πάρουν τη νίκη όταν μετά από κάθετη του Πολύζου, ο Βουκομάνοβιτς έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Δρόσο αλλά το πλασέ του πέρασε ψηλά πάνω απ’ τα δοκάρια του Καραργύρη. Η τελευταία φάση του ματς ήρθε στο 95’ με τον Μαρίνη να εκτελεί το κόρνερ και τον Γάσπαρη να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Α.Ο Πυλίου Κω (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Συντιχάκης, Μούλας, Μπριλάκης (88’ Τζανουλίνος), Πολύζος, Βουκομάνοβιτς, Κότζα, Τσιτσεκίδης (88’ Λάντζιος), Χατζηβασίλης, Σχουλλής (75’ Χατζηνικολάου), Αλομπισάτ (65’ Δρόσος)

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης, Καπετανάκης (84’ Σάαντο), Ροκάι, Τσιώλης, Μαρίνης, Ροντρίγκες (62’ Τσιράκης), Ντε Σόουζα, Ελευθεριάδης (79’ Γάσπαρης), Σακελλάροπουλος.

Στα άλλα παιχνίδια

Η Κόρινθος αποσπάστηκε τρεις βαθμούς στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής καθώς για την 15η αγωνιστική επιβλήθηκε 3-0 εκτός έδρας της Ερμιονίδας την ίδια ώρα που οι διώκτες της, Ρόδος και Αστέρας Βάρης άφηναν βαθμούς.

Η Ρόδος αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στη Σύρο με την τοπική Ελλάδα ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και αναμέτρηση Μύκονος –Αστέρας Βάρης.

Στη μάχη της ουράς η Εράνη Φιλιατρών πήρε σημαντικό βαθμό στο Μεσολόγγι 1-1 από την ΑΕΜ και πλησίασε στον βαθμό την Ερμιονίδα την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική.

Σταθερά στην τέταρτη θέση συνεχίζει ο Παναργειακός ο οποίος πήρε 0-0 στην Κω απο την ΑΕ Πυλίου, ενώ βαθμολογική άνοδο είχε η Θύελλα Ραφήνας που πέρασε νικηφόρα από το Αίγιο (0-1) και η Μαρκό που νίκησε 1-0 τον Πανελευσινιακό.

Τέλος, ο ΠΑΟ Βάρδας βρέθηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη καθώς επιβλήθηκε 4-2 του Βύζαντα στα Μέγαρα.

3ος όμιλος τα αποτελέσματα


ΑΕ Μεσολογγίου – Εράνη Φιλιατρών 1-1 (54' Γαβριήλ / 43' Ηλιόπουλος)
Ιάλυσος – ΑΕΡ Αφάντου 1-1 (18' Αθανασίου / 9' αυτογκόλ)
ΑΕ Ερμιονίδας – ΠΑΣ Κόρινθος 0-3 (45+2' Καλούσης, 63' Ζαχαράκης, 90+2' Τσέλιος)
ΓΣ Μαρκό – Πανελευσινιακός 1-0 (14' Παυλίδης πεν)
Παναιγιάλειος – Θύελλα Ραφήνας 0-1 (42' αυτογκόλ)
Βύζας Μεγάρων – ΠΑΟ Βάρδας 2-4 (6' Χατζάκος, 90+1' Ντερμίσι / 24'-79' πεν Λαθύρης, 30' Τσεκούρας Κ., 51' αυτογκόλ)
Ελλάς Σύρου – Ρόδος 1-1 (90' Μπακατσέλος / 68' Μίσκου)
ΑΟ Πυλίου – Παναργειακός 0-0
ΑΕ Μυκόνου – Αστέρας Βάρης 1-1 (90+1' Παπαδόπουλος / 71' Βασιλειάδης)

Πηγή: giafkasports
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ