ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Νέος Πρόεδρος ο Προκόπης Μενάγιας στο Σύλλογο "Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. | | |
Προκόπης Μενάγιας
Νέα σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας για την τριετία 2023 - 2026.

Διοικητικό Συμβούλιο

· Πρόεδρος: ΜΕΝΑΓΙΑΣ Προκόπιος

· Αντιπρόεδρος : ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ Δημήτριος

· Γραμματέας: ΣΙΑΧΑΜΗΣ Νικόλαος

· Ταμίας: ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ Δημήτριος

· Μέλος: ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασία

Αναπληρωματικά μέλη: Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος και Μπάκος Γεώργιος

Εκπροσώπηση στην Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ

ΒΥΡΛΑΣ Δημήτριος

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή : Θεωδοσίου Ευάγγελος- Καραμούντζος Κωνσταντίνος - Κατσίρης Κωνσταντίνος και Αναπληρωματικά μέλη: Καλούσης Κωνσταντίνος - Δαμίγος Γεώργιος

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευελπιστεί σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους φορείς

Ο Πρόεδρος 
ΜΕΝΑΓΙΑΣ Προκόπιος

Ο Γραμματέας
ΣΙΑΧΑΜΗΣ Νικόλαος


Μετά τη οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων της έκτακτης Γενικής συνέλευσης της 22ας Νοεμβρίου 2023 και μέσα από τη νέα ιδιότητά μου ως πρόεδρος του νέου διοικητικού συμβουλίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη μας τα οποία παραβρέθηκαν και τίμησαν όλους εμάς με την ψήφο τους.

Θα ήθελα να τονίσω ότι θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε, συνεχίζοντας το έργο δύο μελών μας που για τους δικούς τους λόγους προτίμησαν να συνεχίσουν να βοηθούν το σύλλογο από τη θέση του απλού μέλους. Αναφέρομαι στον Αντιπρόεδρο, επί σειρά ετών, Γιώργο Πανοβράκο και τον Πρόεδρό μας Δημήτρη Βύρλα. Ιδιαίτερα για τον Δημήτρη, μιας και τον διαδέχομαι στη προεδρία, έχω να πω ότι είναι ταυτισμένος με το σύλλογο, είναι αυτός που του έδωσε όραμα και υπόσταση, που ήταν πανταχού παρών, που μας έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να αγαπήσουμε το δρομικό κίνημα και να συμμετέχουμε στους λαϊκούς αγώνες με αποκορύφωμα τον μαραθώνιο. Είναι για πάντα ο πρόεδρός μας και η ευθύνη της διαδοχής του είναι πολύ μεγάλη. Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα και ξέρουμε ότι θα είσαι πάντα δίπλα μας.

Με την συμπαράστασή σας και την εποικοδομητική κριτική σας , θέλουμε να μεγαλώσουμε το σύλλογο και να του δώσουμε εκτός από την αθλητική και κοινωνική υπόσταση, αναλαμβάνοντας δράσεις σε όλες τις εκφράσεις της κοινωνίας μας. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε καινούρια πρόταση και ιδέα. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας.

Ο Πρόεδρος
Προκόπης Μενάγιας


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ