ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Γιορτή του μπάσκετ με πρωταγωνιστές παιδιά στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:37:00 μ.μ. | | |
Μικρός αθλητής
Μια σπουδαία γιορτή του μπάσκετ με πρωταγωνιστές παιδιά δημοτικών σχολείων θα διοργανωθεί από τον ΑΟ Ερμιονίδας, τον ΑΟ Κρανιδίου και ενός συλλόγου από τις Σπέτσες, τη Δευτέρα (18/12), στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη».

Μέσα σε γιορτινό κλίμα οι λιλιπούτειοι αθλητές θα έχουν τη χαρά να πάρουν μέρος σε τουρνουά φιλικών αγώνων, αλλά και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες από τις 15:30 έως τις 18:00. Τα παιδιά θα νιώσουν τα όμορφα συναισθήματα που «γεννά» η συμμετοχή τους στο παιχνίδι, καθώς αυτός είναι και ο σκοπός της ενασχόλησής τους με τον αθλητισμό σ’ αυτές τις ηλικίες, μετέχοντας σε ομάδες, με κύριο μέλημα τον σεβασμό και την προαγωγή της ιδέας του «φίλαθλου πνεύματος».

Στη συγκεκριμένη γιορτή αγώνων, θα λάβουν μέρος μικροί αθλητές μόνο από δημοτικά σχολεία. Θα φιλοξενηθούν και παιδιά από τις Σπέτσες. Επίσης, θα υπάρχουν φαγητά και αναψυκτικά σε μπουφέ (κάθε γονιός μπορεί να φέρει τα δικά του φαγώσιμα). Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την κατάλληλη μουσική «επένδυση», ενώ θα δοθούν δωράκια στους συμμετέχοντες.

Σας προσκαλούμε να δώσετε το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη» και να χαρείτε μαζί με τα παιδιά σας τις όμορφες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, παραμονές των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ