ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Πολικές θερμοκρασίες: Στους -10,7 στο Νευροκόπι - Τι έδειξε το θερμόμετρο στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. | |
Θερμόμετρο στα χιόνια
Ισχυρός παγετός σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής 14/01 στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με τη χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στο Οχυρό Νευροκοπίου με -10,7 °C. 

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες της Κυριακής 14/01, παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα.
Οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες της Κυριακής 14/01/2024, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Σημειώνεται ότι σε σταθμούς του δικτύου που λειτουργούν σε χιονοδρομικά κέντρα και ορεινά καταφύγια (δεν περιλαμβάνονται στον πίνακα) καταγράφηκαν ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες, με την απόλυτη ελάχιστη θερμοκρασία των σταθμών του δικτύου να καταγράφεται στο Σέσι Παρνασσού με -12,9 °C.

Στην Αργολίδα.

Η θερμοκρασία στον Αργολικό κάμπο συμφωνά με τον σταθμό της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους έπεσε μέχρι τους -1 βαθμούς.

Μέσα στο Άργος το θερμόμετρο έδειξε τους 0,9 βαθμούς και στο Ναύπλιο τους -0,2 στις 6 το πρωί, ενώ στο Κρανίδι η βραδιά ήταν πιο ζεστή με την θερμοκρασία να πέφτει μέχρι του 5,4 βαθμούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ