ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Άργος: Κοπή πίτας για τα 130 χρόνια ιστορικής πορείας του Συλλόγου Αργείων "Ο Δαναός"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. | |
Μητροπολίτης Αργολίδας
Mε την αρμόζουσα και καθιερωμένη λαμπρότητα αλλα και με την παρουσία της εκκλησίας, των αρχών των μελών και φίλων του Δαναού, έγινε τη Κυριακή 14/1, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας με την ευλογία του Μητροπολίτου μας κκ. Νεκταρίου και του αιδ/του π.Γεωρ.Σελλή, η κοπή της πίτας της νέας και επετειακής χρονιάς, συνδυασμένη με τη συναυλία βραβευμένων νέων σολίστ, σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο GinaBachauer.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον καλλιτεχνικό δ/ντή του διεθνούς σωματείου GinaBachauer και ομιλητή της εκδήλωσης κ. Κων/νο Καράμπελα -Σγούρδα, αλλα και τους συμμετέχοντες μουσικούς για την συνεχιζόμενη επι 17ετία και εξαιρετικά εποικοδομητική μας συνεργασία.
Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους τους βουλευτές του Νομού κ.κ. Ι.Ανδριανό &Γ.Γαβρήλο, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας & Αθλητισμού κ. Βασ.Σιδέρη, τον περιφ.σύμβουλο κ. Ι.Μπούνο, τους αντιδημάρχους του Δήμου μας κ.κ. Α.Αργυροπούλου, Παν.Μπουλούκο & Αντ.Λιόλιο, την πολιτευτή Αργολίδας κ. Θεοδ.Ταντάρου-Κρίγγου,τονδημ.σύμβουλο κ. Παν.Παπαιωάννου,τους εκπροσώπους υπηρεσιών και συλλόγων , αλλα και τα μέλη και τους φίλους μας, που παραβρέθηκαν στο ξεκίνημα της νέας μας χρονιάς, που σημαδεύει τα 130 χρόνια ιστορικής πορείας του συλλόγου μας.
Θερμές ευχαριστίες στο αρτοποιείο Καραμπατή για την προσφορά της βασιλόπιτας, αλλα και στο εστιατόριο Acanto του κ. Αθ.Τσιόδρα για την φιλοξενία των συντελεστών της συναυλίας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ